ΜΑΠΣ Αγ Παρασκευής: Αξία έχει το ευ αγωνίζεσθαι και όχι η επικράτηση - Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και το ήθος τους!

 


Ναι λοιπόν, επιτέλους πρέπει να μιλήσουμε για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε πρακτικές του παρελθόντος και να σκεφτούμε για πιο λόγο συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα και βασανιζόμαστε ποδοσφαιριστές τεχνικό τιμ και παράγοντες….

Με αφορμή τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης που λαμβάνουμε μέρος, ερασιτεχνική κατηγορία επαναλαμβάνουμε,

ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής - Αναγέννηση Λιβαδερού

...να επισημάνουμε την "ένταση" που προκάλεσε και διατήρησε, ο πάγκος της Αναγέννησης Λιβαδερού καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Πρακτική που η συγκεκριμένη ομάδα ακολουθεί χρόνια τώρα για να έχει τα αποτελέσματα που θέλει!

Και όχι εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό …. Θα θέλαμε όμως να αναφέρουμε ότι σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά και σε όλα τα πρωταθλήματα, τα σωματεία είναι εν δύναμη αντίπαλοι αλλά πάντα είναι και  συνοδοιπόροι, συνεργάτες, συνάδελφοι.

Δυστυχώς  η διοίκηση και το τεχνικό τιμ της συγκεκριμένης ομάδας αυτό το έχουν ξεχάσει….

Θα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε τους ποδοσφαιριστές μας που σε μεγάλο ποσοστό είναι παιδιά και να είμαστε παρόντες στο γήπεδο με ήθος και αξίες και όχι με ύβρεις και "ένταση" ….

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε και στους διαιτητές ότι όταν συμβαίνουν σε αγωνιστικούς χώρους τέτοια ευτράπελα θα πρέπει να έχουν πυγμή και να απαιτούν από όλους τους παρευρισκόμενους να είναι ευπρεπείς…. 

Σε περίπτωση που δεν συμβαίνει αυτό υπάρχει και η αποβολή από τον αγωνιστικό χώρο…. 

Προς παραδειγματισμό όλων…

Αν αφήσουμε αυτή  την κατάσταση να εξελίσσεται έτσι, δυστυχώς για όλους μας, θα επιστρέψουμε σε εποχές του παρελθόντος που δεν τιμούν κανέναν …. 

Για να θυμούνται οι παλιοί αλλά να μην τα μάθουν οι νέοι ….

Αφορμή στάθηκε ένας αγώνας …. Αιτίες είμαστε όλοι εμείς που ενώ τα βλέπουμε ,τα συζητάμε, τα  ξέρουμε….Δεν έχουμε μπει στην διαδικασία να τα αλλάξουμε για να έχουμε ένα υγιές ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και να παίζουμε για το ευ αγωνίζεσθαι….

 Γιατί αξία έχει το ευ αγωνίζεσθαι και όχι η επικράτηση…

Να κλείσουμε λέγοντας πως είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και το ήθος τους … συνεχίστε έτσι για να μας  κάνετε καλύτερους!


Σχόλια

  1. Έχουν απόλυτο δίκιο οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής. Μερικοί δυστυχώς δεν λένε να εξελιχθούν και έχουν στο μυαλό τους συμπεριφορές και καταστάσεις απαρχαιωμένες . Αυτοί οι άνθρωποι απωθούν τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
    Όταν υπάρχει έλλειψη παιδείας αυτές οι συμπεριφορές θα θεωρούνται δυστυχώς λογικές σε μια κοινωνία που πλέον έχει χάσει τον δρόμο του που σε φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να τους απομακρύνουν όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο . Καλό είναι ο καθένας να προσπαθεί να εξελίσσεται διότι η θέση και η αξία του προπονητή είναι ίδια με αυτήν του δασκάλου και πρέπει να είναι παράδειγμα , όχι προς αποφυγήν όμως. Καλό είναι να απομακρυνθούν τα εν λόγο άτομα από τον χώρο αυτόν και να πάνε εκεί που αρμόζουν , σε καφενείο η όπου αλλού νιώθουν άνετα και να ασχοληθούν νέα μυαλά νέες γνώσεις με κόσμιες συμπεριφορες .( Σχόλιο από άνθρωπο της αντίπαλης ομάδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια άτομα δυστυχώς αμαυρώνουν έναν τόπο που έχει βγάλει αξιόλογους ανθρώπους σε όλους τους χώρους και είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. JOHN
    Μπράβο στην Αγία Παρασκευή για την πρόοδο που έκανε στον τομέα της συμπεριφοράς. Μάλλον όμως ξέχασαν ότι ακριβώς τα ίδια έκαναν και αυτοί στο περυσινό και προπερσινό πρωτάθλημα, βρίζοντας μικρά παιδιά άλλων ομάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.