Μέσα… σε δύο λίστες ο Γκαραβέλης!

 


Από τη στιγμή που έχει πάρει φανέλα βασικού στον ΠΑΣ Λαμία, ο Θανάσης Γκαραβέλης αγώνα με τον αγώνα «φτιάχνει» τα στατιστικά του.

Μία ακόμη καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, Θανάσης Γκαραβέλης. Ο Έλληνας γκολκίπερ, στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης «κατέβασε ρολά» και σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εμφανίσεις του έχει καταφέρει να μπει σε δύο λίστες στατιστικών με τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Συνολικά φέτος, ο Γκαραβέλης έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας 6 φορές. Σε αυτές τις έξι φορές ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει πραγματοποιήσει εώς τώρα 24 αποκρούσεις και 39 κλεψίματα.

Στην πρώτη λίστα, βλέπουμε τον τερματοφύλακα της Λαμίας να είναι στην 3η θέση της λίστας με τις αποκρούσεις πίσω από τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ και Λευτέρη Χουτεσιώτη του Ιωνικού, οι οποίοι έχουν 25 και 34 αντίστοιχα.


Στη δεύτερη λίστα, η οποία αφορά τα κλεψίματα ο παίκτης του ΠΑΣ έχει 39 κλεψίματα και βρίσκεται 3ος και σε αυτή. Μπροστά του και στη 2η θέση είναι ο πρώην «κυανόλευκος» Ντεβίς Επασί του ΟΦΗ με 44 ενώ 1ος είναι και πάλι ο Λευτέρης Χουτεσιώτης με 50 κλεψίματα.


https://www.lamiasports.com/2021/11/11/mesa-se-dyo-listes-o-gkaravelis-stats/?fbclid=IwAR0kZl8RF8A-nIGYQ4dh-M0GK9fG7_7j07NHlLIMa2Shko6C49vwz-ifmTE





Σχόλια