Αναγέννηση Λιβαδερού: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...


Στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την ομάδα του Αργίλου, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, συνέβησαν σκηνικά βγαλμένα από τριτοκοσμικές χώρες από παλιότερες εποχές, όπου επικρατούσε κάθε μορφή βίας χωρίς να υπάρχει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Πρέπει επιτέλους, τα άτομα που πηγαίνουν "πίσω" το ποδόσφαιρο, να απομακρύνονται όχι μόνο από το σύλλογο όπου βρίσκονται, αλλά να μη πλησιάζουν σε οποιονδήποτε αθλητικό χώρο. 

 Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε με ονόματα και να αρχίσουμε να δαχτυλοδείχνουμε τα άτομα αυτά. Ο σημερινός "πρωταγωνιστής" του παιχνιδιού είναι ο "κύριος" Κ Γ, με αριθμό δελτίου, που δεν έχανε στιγμή να προκαλεί με τον όποιο τρόπο μπορούσε. Αφού ο διαιτητής τον απέβαλε για βιοπραγία, συνέχισε να χτυπά με μανία και να βρίζει αντίπαλους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή. Φυσικά, οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Αργίλου κρατούσαν προκλητική στάση και είχαν ειρωνική συμπεριφορά.

 Κρίμα για το ποδόσφαιρο και τα παιδιά μικρής ηλικίας, να δέχονται εσκεμμένα χτυπήματα από αθλήματα που διεξάγονται σε ρινγκ, στο κεφάλι και σε κάθε μέρος του σώματος.

 Για την ιστορία, με λιγότερη σημασία η νικήτρια ομάδα ήταν η Αναγέννηση Λιβαδερού με σκορερ τον Μίχο Χρήστο.

Το ΔΣ 

Αναγέννηση Λιβαδερού


Σχόλια