Αηδία και ντροπή στην Μελίτη - Τριτοκοσμοκές εικόνες ... γιατρός βιαιοπραγεί εναντίον ποδοσφαιριστή του Ερμή ... καταγγέλει το Αμύνταιο

Το  Σάββατο το απόγευμα 6/11/2021 στο γήπεδο της Μελίτης ζήσαμε τριτοκοσμικές καταστάσεις και συγχρόνως κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό τουλάχιστον για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου !



Έχουμε δει τα πάντα, παίκτες να μαλώνουν με παίκτες, φίλαθλοι να μπαίνουν στα γήπεδα, παράγοντες να πιάνονται στα χέρια αλλά πρώτη φορά είδαμε τον γιατρό (παράγοντας - προπονητής της Μελίτης ) του αγώνα Πέτρο Παπαδόπουλο  να εισέρχεται εντός αγωνιστικού χώρου και να βίοπραγει εναντίον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και τον οποίο άρπαξε από τον λαιμό και τον πέταξε κάτω και στην συνέχεια αυτής της νέας ιατρικής μεθόδου, είδαμε παίκτες της Μελίτης  να είναι πάνω από τον ποδοσφαιριστή μας ο οποίος ήταν πεσμένος κάτω , να τον φτύνουν και να τον βρίζουν.

Μέσα σε όλη αυτή την τρελή κατάσταση , ο εκπρόσωπος της ομάδας μας και ο προπονητής έτρεξαν να προστατέψουν τον ποδοσφαιριστή μας.

Στο τέλος όλης της σύρραξης είχαμε επίσης πρωτοτυπίες στο θέμα της τιμωρίας των προσώπων :

ΑΠΟΒΟΛΗ για τον ποδοσφαιριστή μας για μαρκάρισμα που όπως δείχνει και το βίντεο μόνο κόκκινη δεν υπάρχει

ΑΠΟΒΟΛΗ για τον προπονητή μας

ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Οι ποδοσφαιριστές της Μελίτης ουδεμία κάρτα δέχθηκαν.

Κάπου εδώ ξεκινάει το θέατρο του παραλόγου

Ο διαιτητής ενώ έχει αποβάλει τον γιατρό αυτός παραμένει μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς αν βγει εκτός η γηπεδούχος ομάδα υποχρεούται  ως οφειλή να καλύψει άμεσα την θέση του γιατρού γιατί ο αγώνας δεν μπορεί να συνεχιστεί και αυτό είναι εις βάρος της και φυσικά εγκυμονεί ο κίνδυνος της διακοπής του αγώνα  εις βάρος της .

Με τον παραμονή του γιατρού εντός αγωνιστικού χώρου , του ανθρώπου που μπήκε μέσα στο γήπεδο και βιοπραγησε εναντίον ποδοσφαιριστή μας τίθεται ξεκάθαρα θέμα ασφαλείας της σωματικής ακεραιότητας των παικτών μας(  οι μισοί εξ αυτών ήταν γεννημένοι του 2006 ) και αρκετοί εξ αυτών στο ημίχρονο δήλωσαν την μη θέληση της συνέχισης του αγώνα με τον γιατρό εντός γηπέδου καθώς ο γιατρός δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να ελέγξει τα οπαδικά του αισθήματα και φυσικά δεν μπορούσε να εξασφαλίσει κανείς ότι δεν θα ξανά μπει στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί εναντίον ποδοσφαιριστών μας.

Τίθεται ξεκάθαρο θέμα Κατά του κύρους του αγώνα ο οποίος συνεχιστηκε μη νόμιμα καθώς ο καπ δεν προβλέπει συνέχιση  του αγώνα με τον γιατρό εντός του αγωνιστικού χώρου ενώ αυτός έχει αποβληθεί για μια τόσο σοβαρή πράξη.

Εμείς σαν ομάδα θα κάνουμε την κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη κίνηση ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αυτής της χυδαιότητας που ζήσαμε.

Αρχής γενομένης ο γιατρός , οι διαιτητές και φυσικά η ΕΠΣ που ήταν υπεύθυνη για την διεξαγωγή του αγώνα και είναι καθόλα υπεύθυνη για τα αίσχη που ζήσαμε καθώς ο εκπρόσωπος της και μάλιστα αντιπρόεδρος της ένωσης , εξύβριζε χυδαία και απειλούσε τον προπονητή μας.

Επίσης δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά σε άλλες διαιτητικές αποφάσεις , όπως δυο πεντακάθαρα offside τα οποία κάθε λογικός άνθρωπος μπορεί να δει στο βίντεο του αγώνα και να καταλάβει αν ήταν ή όχι

Και όπως επίσης δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για την φάση του 91’ λεπτού όπου παίκτης της ομάδας μας έβγαλε την μπάλα έξω για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε συμπαίκτη του και στην συνέχεια της φάσης η αντίπαλη ομάδα δεν τήρησε το προβλεπόμενο fair play και σκόραρε το νικητήριο γκολ

Κατά την διάρκεια της φάσης και προς τιμήν αυτού , ο ποδοσφαιριστής της Μελίτης ιορδανης Ρωμαίος ήταν ο μοναδικός που ζήτησε η μπάλα να επιστραφεί και να τηρηθεί το fair play

Ο σεβασμός κερδίζεται μέσα στο γήπεδο , πέρα από τα αποτελέσματα  με πράξεις που δείχνουν το ποιοι είμαστε , ποσό σεβόμαστε το ποδόσφαιρο σαν άθλημα , τον αντίπαλο και τον κόσμο στο γήπεδο.

Η συνέχεια  από αύριο δια της νομικής οδού

Το Δ.Σ.  του Ερμη Αμυνταίου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.