Αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου λόγω αποχής των διαιτητών - Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων

Οι διαιτητές του Συνδέσμου Κοζάνης αποφάσισαν  να απέχουν   από τα καθήκοντά τους ως διαμαρτυρία για το τελευταίο συμβάν ποδοσφαιριστή και διαιτητή. 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κοζάνης για την αναβολή των πρωταθλημάτων ΕΠΣ Κοζάνης 

Η Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνει ότι αφού έλαβε υπόψη το έγγραφο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης με το οποίο δηλώνουν ότι θα απέχουν από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου μέχρι και τις 4 – 5/12/2021 αναβάλει όλα πρωταθλήματα της και το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής :


Α΄ Κατηγορία

12η αγωνιστική – Τετάρτη 08/12/2021

13η αγωνιστική – Σ/Κύριακο 11 & 12/12/2021


Β΄ Κατηγορία

10η αγωνιστική – Σ/Κύριακο 11 & 12/12/2021

Σχόλια

  1. Με τα παιδικά πρωταθλήματα τι θα γίνει ; θα αναβληθούν κι αυτά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην ΕΠΣ Κοζάνης νοιάζονται πραγματικά για το ποδόσφαιρο της Πτολεμαΐδας;; δεν εξηγείται αλλιώς το ντέρμπι εορδαικος φούφας που θα γινόταν την Κυριακή και θα είχε 400-500 άτομα, τώρα το έβαλαν Τετάρτη για πιο λόγο;; αλλά όταν έπαιζαν η Αεπ με την Κοζάνη ήθελαν όλη η αγωνιστική να γίνει Σάββατο για να πάει ο κόσμος να δει το ντέρμπι.. Αυτοί είστε κύριοι της ΕΠΣ!! Ανύπαρκτοι και δείχνετε πόσο νοιαζεστε για Πτολεμαΐδα μεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας φέρουν διαιτητές από γειτονικούς συνδέσμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.