Γ' Εθνική: Εδεσσαϊκός - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 0-2

 


Τον γκρέμισε από την κορυφή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα, την πρώτη του φετινή μακριά από τα Γρεβενά, πέτυχε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης.

Το σύνολο του Γιώργου Βλάχου με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά επιβλήθηκε με 2-0 του Εδεσσαϊκού, τον οποίο «γκρέμισε» από την κορυφή. 

Στον αντίποδα, εμφανίστηκαν αδικαιολόγητα χαλαροί και το πλήρωσαν με μια ήττα-«ψυχρολουσία». Καθοριστική για την ήττα του Εδεσσαϊκού ήταν η αποβολή του Κυζιρίδη στο 60’, για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης. 

Στο 75’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μεληκιώτη. Στο 88’ ο Σάλλα με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Πάλλας στο 90’. 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Νικολαΐδης, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Τεμερτζόγλου (72’ Μαυρόπουλος), Προύντσης (85’ Αηδονίδης), Ντόγος (72’ Κατικαρίδης), Μεληκιώτης, Κυζιρίδης, Σπαρτιάτης (46’ Ταουσάνης).

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Παπανικολάου, Κωστούλας, Χαματάι (90’+1’ Δούμας), Σάλλα, Μπαλίτσας, Πάλλας, Αποστόλου (76’ Αλεξανδρής), Ρούσσης, Στεργιόπουλος, Μπόζιαρης, Λιάκος.

Κώστας Μάρκου 

Σχόλια