Γυναικείο Ποδόσφαιρο - Β' Εθνική - 1ος όμιλος: ΑΣ Βόλος - ΑΟ Σειρήνα 4-1 | φωτο


Ο ΑΣ Βόλος 2004 πρόσθεσε μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών(4-1) για την 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β'Εθνικής Γυναικών.

Όσον αφορά την αναμέτρηση που διεξήχθη στο Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου οι γηπεδούχες διέθεταν την πλήρη επιθετική πρωτοβουλία των κινήσεων, περισσότερη κατοχή μπάλας και κατάλληλο συνδυασμό πασών και αρκετές ευκαιρίες.

Από την άλλη ο ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν έφθασε με αξιώσεις στα καρέ της Τσιλίκα.

Στο 23' η Αβντολι με προβολή άνοιξε το σκορ για τις Βολιωτισσες(1-0)έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Παπασακελλλαριου,ενώ στο 19' η Νεννε αστόχησε από την "άσπρη βούλα" του πέναλτι,καθώς η μεσοεπιθετικός του ΑΣ Βόλος 2004 έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξι κάθετο δοκάρι.

Στην πρώτη επιθετική δραστηριότητα της Σειρήνας,οι φιλοξενούμενες έφεραν το ματς στα ίσια(1-1).Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ της Αποστολίδου από τα δεξιά και η Βλάχου με την πλάτη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και μόλις στο 49' η Ζήγρα έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ τις ερυθρόλευκες με φοβερό σουτ "βολίδα" και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Τσαρτσαρακη(2-1).Σειρά στο "χορό" των γκολ είχε η πρώτη σκόρερ της ομάδας Νεννε που προώθησε τη μπάλα από κοντά για το 3-1 και στο 92' η έμπειρη Ζήγρα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και συνάμα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ευκαιρίες απώλεσαν οι γηπεδούχες με Παπασακελλαριου, Νεννε Ογκίτσι και Κεκου.

Συνθέσεις


ΑΣ Βόλος 2004
: Τσιλικα, Καρακάνα (46'Κιαρη), Παπασακελλαριου (86'Γατου), Αβντολι, Κεκου (62'Γκεκα), Νεννε, Ζήγρα, Ογκίτσι, Παπαδοπουλου, Ιωακειμιδου.


ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών
: Τσαρτσαρακη, Στεργιουλα (83'Ισπογλιδου), Ανθιμιδου (58'Λεττα), Αγγελίδου, Παπανικου, Μπόζιαρη, Δρακακη (74'Παππα), Αμαραντιδου, Κελεμενι, Βλάχου, Αποστολίδου.



Διαιτητής:  Δεληγιάννη

Βοηθοί: Λιόλιος, Μπακλαβά (ΣΔ Λάρισας)   















































Επιμέλεια: Ηλίας Σχορτσιανίτης

Ματιές στο γυναικείο Ποδόσφαιρο 


Σχόλια