Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης - ΑΜΣ Γαλατινής 3-0 | φωτο - βίντεο


Με 3-0 επιβλήθηκε η Α.Ε. Κοζάνης της ουραγού Γαλατινής στο αναβληθέν παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο γήπεδο Λευκόβρυσης.


Με την νίκη της αυτή η ομάδα του Μάκη Μαλούτα ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς από 11 αγώνες.

Αντίθετα η νεανική ομάδα της Γαλατινής παρέμεινε στην τελευταία θέση χωρίς να έχει πάρει ακόμα βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Α.Ε. Κοζάνης, αν και με αρκετές απουσίες, πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντι σε μία άλλοτε κραταιά ομάδα που θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά τον Ιανουάριο αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ έκανε ο 19χρονος τερματοφύλακας Βαγγέλης Πιτσιδόπουλος, φοιτητής με καταγωγή από την Αθήνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του αρχηγού της Παναγιώτη Μαλούτα στο 15′ με σουτ έξω από την περιοχή το οποίο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο νεαρός τερματοφύλακας Καραγεώργος.

Η Γαλατινή πέτυχε γκολ στο 25′ με τον Τσακμάκη αλλά το γκολ ακυρώθηκε γιατί ο διαιτητής έκρινε ότι ο παίκτης της Γαλατινής πήρε την μπάλα από τον νεαρό Παπαχαρίση με φάουλ.

Στο 32′ πάσα του Μαρτιρόσοβ στον Μαντασά που ελίχθηκε μέσα στην περιοχή κι έκανε το σουτ από κοντά μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία και τις φάσεις.

Στο 67′ οι κιτρινόμαυροι διπλασίασαν τα τέρματα τους μετά από αντεπίθεση, πάσα του Ντούκα στον Τρέβλα που προχώρησε με την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε ένα μάλλον αδύναμο σουτ που απέκρουσε με το πόδι ο Καραγεώργος, με τον Σπύρο Μαντασά στην επαναφορά με το κεφάλι να στέλνει την μπάλα στην κενή εστία.

Στο 82′ έκλεισε το σκορ μετά από πάσα του Τρέβλα στον Αρέλντι Ντούκα που μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 3-0.

Στο 85′ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μαντασά, ο Τρέβλας σχεδόν εξ’ επαφής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καραγεώργο.

Στο 90′ η Γαλατινή είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσολάκη μετά από σέντρα του Καλτσούνη.
Την ερχόμενη Κυριακή 19/12/2021 η Α.Ε. Κοζάνης θα αγωνιστεί στα Σέρβια με τον Τιτάνα, ενώ την ίδια μέρα η Γαλατινή θα υποδεχθεί τον Μακεδονικό Φούφα.

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Μάκης Μαλούτας): Πιτσιδόπουλος, Μαρτιρόσοβ, Βουνοτρυπίδης, Ευθυμιάδης (60′ Ζωγράφος), Παπαχαρίσης, Μαντασάς, Μαλούτας (52′ Τρέβλας), Ψιάνος, Ντούκα, Τσάκος, Πεσλής.

ΓΑΛΑΤΙΝΗ (Κώστας Κασικτσόπουλος): Καραγεώργος, Α. Ηλίας, Γιαννής, Ι. Βουζιάνας, Καραμούζας, Δ. Βουζιάνας (68′ Λαζόγκας), Καλτσούνης, Τσακμάκης (72′ Μούσιος), Τσιούκρας, Τσολάκης, Μαντζιάρης.

Διαιτητής: Σαββούδης.
Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Βαρδιάμπαση.













Σχόλια