Γ' Εθνική: Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων - Κτηνοτροφικός Καληράχης 4-0 | φωτο - βίντεο




Βαριά ήττα γνώρισε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης στην Αλεξάνδρεια από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Ημαθίας ήταν σαρωτική και συνέτριψε τους Γρεβενιώτες με 4-0. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Ημαθίας, η οποία σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν ο Ζυγκερίδης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ.

Στο 3’ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 45’ με σουτ στην κλειστή γωνία σε αντεπίθεση έκανε το 2-0 και ένα λεπτό αργότερα αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Πιπιλιάρης και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 52’. Ο Κιρκιλιανίδης εκτέλεση φάουλ, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και ο Μουρατίδης στην επαναφορά σκόραρε για τέταρτη φορά για τον Μέγα.[https://greveniotis.gr]


Διαιτητής ο κ. Γιάννης Παραδεισόπουλος, με βοηθούς την κα Δήμητρα Τσικλητάρη και τον κ. Γιώργο Κουτσικανίδη, όλοι της Ένωσης Πιερίας.


Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Πρίντζιος):
 Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ (28΄ Λίτσι) (57΄ Πίκος), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Περτσιούνης (81΄ Χατζόπουλος), Αβραμόπουλος, Μουρατίδης (81΄ Κατράνας), Πιπιλιάρης, Ζυγκερίδης (81΄ Κέλο), Γεωργίου.


Κτηνοτροφικός Καληράχης (Βλάχος):
 Παπανικολάου, Κωτσούλας (65΄ Γκοτζαμπασόπουλος), Δημητριάδης (46΄ Δραγατσίκης), Χαματάι, Κοτζατίσογλου (65΄ Δούμας), Σάλλα, Μπαλίτσας (46΄ Καραμήτρος), Πάλλας, Αποστόλου (46΄ Λιάκος), Ρούσης, Μπόζιαρης.


στιγμιότυπα του αγώνα 



Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το embolus.gr  στο βίντεο:



Περιγραφή – Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος – Κάμερα Γιώργης Λεωνίδας Γκιώνης

περισσότερες φωτογραφίες κλικ στο https://emvolos.gr/

Σχόλια