Πάρε μέρος στο παιχνίδι ‼️! Γίνε Διαιτητής

✔️Από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης ΣΔΠΚ, θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.✔️Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 24-01-2022, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης (10.00 - 13.00) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση epskozanis@gmail.com.
✔️ Η σχολή αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2022.
✔️ Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στη διεύθυνση epskozanis@gmail.com. 

Από την Ε.Π.Σ. Κοζάνης ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κοζάνης ΣΔΠΚ, θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.
Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2006 (16 ετών) μέχρι το έτος 1996 (26 χρόνων) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.
Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο κ. Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (τηλ. 6977434774) , πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, συνοδευόμενη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ από τα παρακάτω δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι τις 24-01-2022, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης (10.00 - 13.00) ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση epskozanis@gmail.com.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
1.           Έντυπα πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων προς την Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ και τον Σ.Δ.Π.Κ., θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή από το gov.gr. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πλατφόρμα gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν μαζί με το έντυπο της πράξης συναίνεσης για τα προσωπικά τους δεδομένα και υπεύθυνη δήλωση προς την Ε.Π.Σ.Κ. και τον Σ.Δ.Π.Κ., όπου βεβαιώνουν ότι «τα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων είναι αληθή και συναινώ στην επεξεργασία τους από την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Κ. και τον Σ.Δ.Π.Κ.».
2.           Πιστοποιητικό γέννησης (δύναται να εκδοθεί και από το gov.gr).
3.           Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
4.           Αντίγραφο ποινικού μητρώου (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ, με την επισήμανση ότι είναι για την διαιτησία ποδοσφαίρου).
5.           Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής).
6.           Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, προσφάτου εκδόσεως (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία). Επισημαίνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι της λήξη της.
7.           Το ποσό συμμετοχής των 20,00 € (είκοσι ευρώ).
Επισημαίνεται ότι η εξόφληση του ποσού θα γίνει με την τελική επιλογή των μαθητών - υποψηφίων διαιτητών της νέας σχολής διαιτησίας που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη.
 
Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α.      κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητάς της από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, και
β.      φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.
 
Η σχολή αναμένεται να ξεκινήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2022.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στη διεύθυνση epskozanis@gmail.com.
 
 
Για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κοζάνης
Ο Αρχιδιαιτητής
 
 
Πανυτσίδης Γ. Κωνσταντίνος
 







Σχόλια