Νέα κακή εμφάνιση - Βαριά ήττα της ΑΕΠ

 Δεύτερη συνεχόμενη άσχημη εμφάνιση της ΑΕΠ Κοζάνης, στη Λευκίμμη αυτή τη φορά.
Το αποτέλεσμα τα λέει από μόνο του. Ναυάγιο και ήττα με 4-1.
Τα δυο δοκάρια, η κόκκινη κάρτα, το λάθος που προήλθε το πρώτο τέρμα, ολα δικαιολογίες χωρίς νόημα.
Η ομάδα παρουσιάστηκε και πάλι αγνώριστη, χωρίς αυτοπεποίθηση, χωρίς νεύρο νικητή, που έδειχνε μέχρι τώρα.

Ακολουθεί μια μεγάλη διακοπή. Ένα διάστημα που όλοι, Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές πρέπει να αναλογισθούν τα λάθη τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους και ίσως πρέπει να πάρθουν και κάποιες αποφάσεις.

Γεγονός είναι ότι το…καράβι έχει εξωκείλει…και όλοι έχουν τις ευθύνες τους για αυτό.
Λάθος νοοτροπία που δεν άλλαζει με τίποτα, έλλειψη ποιότητας ακόμα και για Γ Εθνική σε πολλούς ποδοσφαιριστές, το γεγονός είναι ότι έτσι σίγουρα δεν μπορεί να συνεχίσει η ομάδα.

Η Διοίκηση το μόνο που νοιώθει την ανάγκη να κάνει, είναι να ζητήσει συγνώμη από τους λίγους αλλά ηρωικούς οπαδούς μας και να υποσχεθεί ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει πολλά από τα κακώς κείμενα…


 

Σχόλια

  1. Αυτός (ή αυτή) που γράφει τα δελτία τυπου της ΑΕΠ πρεπει να παει σε ψυχολόγο. Μεχρι προχθες μας την εκανε Μπαρτσελονα με παιχταραδες, σημερα μας λεει οτι δεν εχουν ποιοτητα ουτε για Γ Εθνικη. Γελαει ο κόσμος. Αλλα η αλλαζονεια και οταν καβαλας το καλαμι αυτα εχουν ως αποτέλεσμα. Θεια δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το διαφορετικό ποδόσφαιρο που έλεγε η ΑΕΠ :
    –Ρόστερ για Α’ Τοπικό, χωρίς αλλαγές, με μικρούς σε ηλικία παικτες γιατί απλά δεν μπορεί η ομάδα να έχει έμπειρους και αποτεσλεσματικούς παίκτες για να σταθούν αξιοπρεπώς στην κατηγορία.
    –Υπερφίαλες δηλώσεις και αυτοπροβολή με κολακείες και παινέματα,χωρίς να αντιλαμβάνονται οι διοικούντες την πραγματική αξία της ομάδας.
    –Παλιό και άτεχνο, αναχρονιστικό ποδόσφαιρο μιας άλλης εποχής, απόρροια του χαμηλού ρόστερ.
    –Αλαζονικές δηλώσεις, του τύπου : παίζει ο πρώτος με τον προτελευταίο κλπ που δεν βοηθούν, αντιθέτως προκαλούν αντιπάθειες.
    Πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας της ΑΕΠ να αντιληφθούν άμεσα την κατάσταση και να προσπαθήσουν περισσότερο,γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα θα παλέψουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.