Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας- Εορδαϊκός Μια ξεχωριστή στιγμή για την οικογένεια Τσαγκαλίδη

 


Μια ξεχωριστή στιγμή για  τα δύο αδέρφια Παναγιώτη και Ηλία  αλλά και για τον πατέρα  Κώστα Τσαγκαλίδη  συνέβη την Κυριακή  στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας και τον Εορδαϊκό.


Το να έχεις για προπονητή τον πατέρα σου και  συμπαίκτη τον αδερφό σου μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη, όταν όμως βρίσκεσαι  απέναντι  ίσως την κάνει πιο δύσκολη…

Τα δύο αδέρφια Παναγιώτης Τσαγκαλίδης και Ηλίας Τσαγκαλίδης  βρέθηκαν   αντίπαλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού επέλεξαν να αγωνιστούν σε διαφορετικές ομάδες. Ο Παναγιώτης στον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας κι ο Ηλίας στον Εορδαϊκό. Μεγάλη ήταν η συγκίνηση και του πατέρα Κώστα Τσαγκαλίδη προπονητή της Άρδασσας που έχει ποδοσφαιριστή στην ομάδα τον Παναγιώτη και αντίπαλο για 90 λεπτά τον Ηλία.

Ο μικρότερος γιος Ηλίας  βγήκε νικητής στο γήπεδο αφού η ομάδα του ο Εορδαϊκός κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Άρδασσας με 0-2 

Ωστόσο δύο ερωτήματα ζητάνε απάντηση..

1ον  Στο τρίτο ημίχρονο στο  σπίτι μετά το παιχνίδι  ποιος κέρδισε; 

2ον Ήταν μεγάλο το δίλημμα της  κυρίας Μαίρης  μητέρα των δύο παιδιών  Παναγιώτη και Ηλία και  σύζυγός του Κώστα; 

Ποια ομάδα ήθελε να κερδίσει  στο συγκεκριμένο παιχνίδι; 

Γνώμη της σελίδας :

Ένα είναι το σίγουρο. Στο γήπεδο  μπορεί ένας να κέρδισε  και δύο  να έχασαν  αλλά έξω απ' αυτό ,όλη  η οικογένεια Τσαγκαλίδη κερδίζει την αγάπη του κόσμου .

Σχόλια