Γ' Εθνική: ΑΕΠ Κοζάνης - Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0 | φωτο -βίντεο

 
Σημαντικό τρίποντο για την ΑΕΠ που επέστρεψε στις νίκες με σκορ 1-0  και ανέβηκε  στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι Πόντιοι με ροπαλιά του νεαρού Κουλούσια  στο 83'  σκότωσαν τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες .
Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν καλύτεροι αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στην Κοζάνη  καθαρά με αμυντικούς προσανατολισμούς και υπήρξαν στιγμές ( όχι πολλές)  που προσπάθησαν να φανούν επικίνδυνοι.


Το φιλμ του αγώνα 
Στο 27'  η ΑΕΠ πιέζει, σουτ από καλό σημείο του Φωλίνα, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και απομακρύνεται 
Στο 31' ο Αναστασιάδης από πλάγια θέση θα δώσει στον Παλιάτσο μέσα στην περιοχή , σουτ η μπάλα βρίσκει σε σώμα αμυντικού.
Στο 35' ο Φράνκο από πλάγια θα μπει στην περιοχή , θα σουτάρει δυνατά , η μπάλα άουτ .
Στο 50' σέντρα σουτ Αναστασιάδη , διώχνει σε κόρνερ ο Παστορνίκι.
Το κόρνερ εκτελεί ο Αναστασιάδης , ο Παστορνίκι διώχνει , η μπάλα θα φτάσει στον Παναγιωτίδη , σουτ λίγο έξω .
Στο 83' κούρσα του Φράνκο  την κατάλληλη στιγμή θα δώσει στον επερχόμενο Κουλούσια  που με ασύλληπτο σουτ θα δώσει τη χρυσή νίκη στην ομάδα του


ΑΕΠ Κοζάνης
(Αναστασιάδης): Παστορνίκι, Βοριαζίδης (46' Τρομπούκης), Φωλίνας, Κοτταρίδης, Κουντούρης, Κωστίκος Μαλακός (Μπάλλας), Βαλμάς, Κατσαβάκης (71' Κουλούσιας) , Αλτιντζής (93' Δάλλης) , Σέα Φράνκο



Ηρακλής Αμπελοκήπων (Μιλένκοβιτς):  Αθανασίου, Τσαλμάς, Cani Arber, Παναγιωτίδης, Κοντεών, Νικολίτσας, Λίτσιος (64' Μόλα) , Μαγκούτης, Παλιάτσος, Χατζάκος, Αναστασιάδης (71' Μπόμπορας).


Διαιτητής: Ντελέζος
Βοηθοί: Μίχος, Βαλλιώτης (ΣΔ Λάρισας)

 



Σχόλια