Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Ερμής Πλατανορρεύματος – Ελπίδες ΑΕΚ 1-3

 

Με νίκη ξεκίνησαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους το 2022 οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που επιβλήθηκαν με 1-3 στο Πλατανόρεμα του τοπικού Ερμή για την 11η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας.
Ηταν το πρώτο παιχνίδι για τις Ελπίδες μετά από δύο ολόκληρους μήνες αγωνιστικής απραξίας καθώς το τελευταίο παιχνίδι τους ήταν στις 28/11/2021 με την Αγία Παρασκευή.
Ο Ερμής προηγήθηκε στο σκορ στο 30′ με πέναλτυ του Τζίμη Νέστορα.

Στο 32′ αποβλήθηκε ο Δούφας των γηπεδούχων για εξύβριση αντιπάλου.
Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 36′ με πέναλτυ του Γιάννη Βεντούλη μετά από ανατροπή του Μίχου.

Στο 41′ οι Ελπίδες γύρισαν το παιχνίδι με ωραίο αριστερό σουτ του Σταύρου Μαυρουδή.
Στο δεύτερο μέρος οι Ελπίδες σφράγισαν την νίκη τους με σουτ του Δημήτρη Βογιατζή στο 53′.

Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν χωρίς ενδιαφέρον καθώς οι δέκα παίκτες των γηπεδούχων δεν έδειχναν να μπορούν να απειλήσουν, ενώ για άλλη μία φορά οι Ελπίδες έχασαν πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες.

Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες παρέμειναν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, με έναν αγώνα λιγότερο από την Αναγέννηση Λιβαδερού που έχει 22 βαθμούς και την Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου που είναι στην πρώτη θέση με 28.

ΕΡΜΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑΤΟΣ (Νίκος Δελνιώτης):  Παπαδημητρίου, Δούφας, Τζιούτζιας, Χαρίσιος, Βασδέκης, Αθ. Τζιούτζιας, Νέστορας, Αρ. Πράσσος, Δελνιώτης, Κ. Πράσσος, Α. Παπαδόπουλος (46′ Παπαστεργίου).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Μαλόκου (46′ Γκανάτσιος), Ζησιός (58′ Γκάργκας), Σπανίδης, Πατιός, Βεντούλης, Βογιατζής (58′ Κάτανας), Μπόντης, Μίχος, Θεοδοσιάδης, Τσουλλχάϊ, Μαυρουδής (58′ Τσιόκανος).

Διαιτητής: Σπέντζας.
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Κ. Σίας.

aekozanis.gr


Σχόλια