Φ .Σ Εορδαϊκός: Δώσαμε χαμόγελο και αισιοδοξία στους φιλάθλους μας!


Η Διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που παρά το τσουχτερό κρύο βρέθηκε στο γήπεδο της Αιανής στο χθεσινό αγώνα (23/01/2022) και πανηγύρισε μαζί μας την νίκη με 1-2 επί της γηπεδούχου ομάδας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δώσαμε λίγο χαμόγελο και αισιοδοξία στους φιλάθλους μας ώστε να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Τους θέλουμε δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα!

Οι ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού, με τη χθεσινή εμφάνιση, έδειξαν ότι πιστεύουν πολύ στον φετινό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο της στην Γ' Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι έγινε απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα της Αιανής τερμάτισε τον 1ο γύρο χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. 

Η συνέχεια είναι δύσκολη, παραμένουν 13 τελικοί για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και θέλουμε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και θέληση. Επίσης να τους ευχαριστήσουμε για τη χθεσινή χαρά που μας δώσανε.

Με τιμή 

Δ.Σ

Σχόλια