Γ' Εθνική: ΟΦ Αγίου Ματθαίου - Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης 4-1 | βίντεο

Την ήττα γνώρισε ο  Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης  στην Κέρκυρα από τον ΟΦΑΜ με σκορ 4-1.  

Οι Κερκυραίοι άνοιξαν το σκορ στο 11’ με τον Μποζίκη, ενώ, ο Χαρβαλιάς διπλασίασε τα κερκυραϊκά τέρματα στο 25’. Στο ημίωρο ήταν η σειρά του Γωνιάδη να γράψει το όνομά του στη λίστα των σκόρερς, ενώ, στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Χαρβαλιάς και πάλι σημείωσε το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας στην επανάληψη ήταν να μειώσει την έκταση της ήττας του χάρη στο τέρμα του Βασίλη Πάλλα  στο 54’.

Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης Γρεβενών .."Κάκιστη εμφάνιση και πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας" 

Κάκιστη εμφάνιση και πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας σε έναν ιδιαίτερο και κακό αγωνιστικό χώρο (πλαστικό και πολύ μικρό γήπεδο) που δυσκόλεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές μας και ήρθε η ήττα λίγο πριν κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος.

Παρά το κακό αποτέλεσμα και την απογοήτευση που έφερε η ήττα στη Κέρκυρα ο Κτηνοτροφικός έχει μπροστά του δύο εντός έδρας αναμετρήσεις και έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο για να προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα και να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Επόμενη αναμέτρηση την Τετάρτη 19/01 στο ´´Μίλτος Τεντόγλου´´ στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Κτηνοτροφικό Αστέρα και στην ομάδα της Κοζάνης.

βίντεο: Αθλητική Ατζέντα 

Σχόλια