ΑΕΠ Κοζάνης: Κουλούσιας ... Το ακατέργαστο διαμάντι μας!

 


Το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε χθες ο Μανώλης Κουλούσιας, δίνοντας τους τρεις βαθμούς και την απέραντη χαρά στην οικογένεια της ΑΕΠ.

Γεννημένος το 2005, ο μαθητής Λυκείου, Μανώλης Κουλούσιας, είναι ένα ταλέντο που το μέλλον του φαντάζει από τώρα υπέροχο.

Με εκπληκτική τεχνική και κυρίως, τα…δολοφονικά του τελειώματα όταν βλέπει εστία, έδειξε από πέρυσι κιόλας, στα 15 του, ότι η ΑΕΠ είναι ένα μικρό εφαλτήριο για το μεγάλο του άλμα.

Στη φετινή σεζόν ο μικρός μας ξεκίνησε με πολύ ατυχία, καθώς έχασε 3 εβδομάδες προετοιμασίας λόγω μιας επέμβασης.

Με του που πήγε να βρει τον εαυτό του, η κατάρα της εποχής μας, ο κορωνοϊός βρήκε και τον Μανώλη φυσικά, με αποτέλεσμα να χάσει άλλες τρεις εβδομάδες μέχρι κάπως να συνέλθει.

Καθημερινά δρομολόγιο Νεάπολη-Σιάτιστα για το σχολείο του και αμέσως μετά Νεάπολη-Ξηρολίμνη για τις προπονήσεις, μια μεγάλη δοκιμασία για κάθε νέο παιδί.

Αλλά οι όποιες θυσίες κάνει ο νεαρός μας ασσος, άρχισαν ήδη να αποδίδουν καρπούς και όπως και άλλα μεγάλα ταλέντα της ΑΕΠ, σύντομα θα βρεθεί και αυτός σε πολύ μεγάλα σαλόνια, καθώς ένας από τους στόχους του σωματείου μας είναι ακριβώς αυτός.

Κάθε ταλέντο με χαρακτήρα και θέληση, θα στηρίζεται και θα βοηθιέται να κάνει μια μεγάλη καριέρα, καθώς οι σχέσεις και γνωριμίες όσων ασχολούνται με την ΑΕΠ Κοζάνης, ξεπερνούν τα Ελληνικα σύνορα.


Σχόλια

  1. "Κάθε ταλέντο με χαρακτήρα και θέληση, θα στηρίζεται και θα βοηθιέται να κάνει μια μεγάλη καριέρα, καθώς οι σχέσεις και γνωριμίες όσων ασχολούνται με την ΑΕΠ Κοζάνης, ξεπερνούν τα Ελληνικα σύνορα."
    Πόσο πλάκα έχετε εκεί στην Ξηρολήμνη.
    Βάζετε τα "δικά μας" παιδιά να παίζουν 5' και 10' λεπτά στον αγώνα και μιλάτε για εφαλτήρια και καριέρες και ταυτόχρονα φέρνετε κάτι ολανδούς πουθενάδες και νέους από Κ17 και Κ19 από άλλες πόλεις.
    Ποιον νομίζετε ότι κοροϊδεύετε?
    Κοιτάτε εδώ και δύο χρόνια να παραμυθιάζετε τα παιδιά και τους γονείς τους με συμμετοχές στα παιχνίδια και άλλα τέτοια. Ενώ δεν έχετε καν φροντίσει να τελειώσει η ομάδα με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα.
    Το μόνο εφαλτήριο που λέτε ότι έχετε είναι να πουλάτε τους παίκτες του μάνατζερ σας σε κάνένα Άραβα που δεν έχει χαμπάρι από μπάλα μπας και βγάλετε φράγκα. Όλοι σας έδώ και 2 χρόνια παραμυθιάζετε τον κόσμο.
    Συνέλθετε, πατήστε σωστά στο έδαφος, σταματήστε τις προκλητικές δηλώσεις γιατί θα παρακαλάτε στο τέλος για βαθμούς αλλά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματήστε αυτό με τα ακατέργαστα διαμάντια! Που είναι το προηγούμενο διαμάντι σας; Γιατί δεν παίζει; Έχετε καλύτερους από αυτόν; Ένα παιχνίδι κάνουν τα παιδιά και τα βγάζετε στο γυαλί!! Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο 2ος ΤΦ είναι διαμάντι χωρίς να παίζει!!! Αυτούς τους μικρούς (3) θα θέλαμε να τους δούμε με τη φανέλα της Κοζάνης γιατί μπορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δεύτερος τφ που εσύ λες είναι ο Χρήστος Καλαμπάκας από τα Γρεβενά.Ενας τερματοφύλακας 16 χρονών αετός με θάρρος, θράσος, αυτοπεποίθηση, αντανακλαστικά κτλ.Αν αυτό το παιδί δεν παίξει σε μεγάλη ομάδα τότε ποιος; Συμφωνώ όμως ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στα παιδιά!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.