ΑΕΠ Κοζάνης: Σκοπός επετεύχθη - Η προσπάθεια συνεχίζεται!

 


Με μια νίκη, βάλσαμο η ΑΕΠ Κοζάνης συνεχίζει το δρόμο της.

Σε ένα πολύ αγχωτικό παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια σκληρή ομάδα, τον Ηρακλή Αμπελόκηπων με 1-0 και να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της.

Για όσους ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο, ο χθεσινός αγώνας ήταν όντως ίσως ο πιο δύσκολος της σεζόν και το ξέραμε πριν το ματς.

Η πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας μια μαύρη σείρα από τέσσερις συνεχείς ήττες, με νέο προπονητή στον πάγκο καλούνταν να ξεπεράσει τον εαυτό της και να δείξει οτι παραμένει ακόμα ομάδα.

Χωρίς τον εμπειρότερο παίκτη της, τον τραυματία 28χρονο στόπερ Γιάννη Κανταρτζή, χωρίς τον σκόρερ του τελευταίου της αγώνα Τσελεπή, με προβλήματα λόγω κοβιντ, έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και κατάφερε να ξαναβρεί το δρόμο στις νίκες.

Έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και τυπικά βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Κανείς δεν περίμενε μια ιδιαίτερη εμφάνιση αφού μόνο ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Ο μικρός μας (16χρονος), Κουλούσιας, ήταν αυτός που με ένα εξαιρετικό πλασέ μας εδωσε τη μεγαλη χαρά της νίκης.

Και η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που εχουν τεθεί απο την αρχή της σεζόν, παρά τα τεράστια εμπόδια που συναντάμε θα συνεχιστεί.


Σχόλια

  1. Για Α τοπικό είστε!!!ποιος είναι πάνω από την μικρή ομάδα σας!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στην ΑΕΠ για κοιτάξτε το λίγο κάπου το χάνεται Ο Κουλούσιας είναι 18 χρονών κι όχι 16 που γράφεται Μπραβο στο παλικάρι πάντως Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σούπερ ταλέντα που έχετε εκεί που είναι; Γιατί δεν τα βάζετε να παίξουν; Μήπως δεν είναι και απλώς έτσι το λέτε για διαφήμιση; Αν ήταν θα τα βάζατε να παίξουν γιατί αυτοί που παίζουν δεν είναι καλύτεροι! Κρίμα γιατί καταστρέφεται τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.