Άλλη μια ποιοτική μεταγραφή για την ΑΕΠ Κοζάνης

 


Με μια νέα ποιοτική προσθήκη, συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας μας.

Ο 21χρονος Θάνος Κυρίτσης, μπαίνει από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας μας, δίνοντας άλλη μια επιλογή στο νεαρό τεχνικό μας τον κ. Αναστασιάδη.

Ο Κυρίτσης, έρχεται από τη Σουπερ Λιγκ 2 και από την ομάδα της Νίκης Βόλου και θα προσπαθήσει να κερδίσει θέση βασικού στην ΑΕΠ KOZANHΣ, κάτι που δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει στη Νίκη Βόλου.

Ο Θάνος, γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 2000, στην Ελασσόνα, αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, διακρινόμενος κυρίως για τις φοβερές του φυσικές δυνάμεις και την αγωνιστικότητα του.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης του, βρέθηκε στην ΑΕΛ, την ομάδα της Λάρισας στα 16 του, όμως λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων επέστρεψε στην Ελασσόνα.

Στη συνέχεια κέρδισε εμπειρίες στην Γ Εθνικη με τις ομάδες του Θησέα Άγριας και του Διαγόρα Στεφανοβικείου καταγράφοντας δεκάδες συμμετοχές σε ιδιαίτερα νεαρή ηλικία.

Ο Θάνος είναι φοιτητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η οικογένεια της ΑΕΠ, καλωσορίζει τον Θάνο στις τάξεις της και είναι σίγουρο ότι στην ομάδα μας θα κάνει τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα για μια σημαντική καριέρα.

Σχόλια