Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής Βορείου Ελλάδας - Τρίτη θέση για τις Γυναίκες τέταρτη για τους Άνδρες του ΣΕΑ Κοζάνης

Κανονικά αλλά με πολύ αυστηρά πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων (αθλητών-τριών, προπονητών-τριών, διαιτητών) ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής Β. Ελλάδας που συμμετέχουν οι ομάδες μας. Οι αγώνες των τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου διεξήχθησαν χωρίς θεατές.


ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η γυναικεία μας ομάδα αγωνίστηκε στην Κοζάνη όπου φιλοξενήθηκαν οι ομάδες του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, του ΟΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ και του ΘΕΡΜΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Αγωνίστηκαν οι Παυλίδου Ε., Κοκκινίδου Β. και Καπαγιαννίδου Ν.. Παρά τις δύο ήττες που υπέστησαν κατέκτησαν την 3η θέση και θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ίδια κατηγορία. Φέτος αγωνίστηκαν επίσης, με την ομάδα μας και οι Κασνάκη Ε. και Καμπορούδη Χ. υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς μας Τσιάρα Κατερίνας.


ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Η ανδρική μας ομάδα ταξίδεψε στη Θεσ/νικη όπου στο γυμναστήριο της ΧΑΝΘ αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο ΟΕΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Λόγω του ότι το αποτέλεσμα ήταν αδιάφορο για την ομάδα μας, εκτός του βασικού Σόντρα Α., δόθηκε η ευκαιρία σε δύο μικρούς αθλητές μας Ζιώγα Σ. και Παπαδημητρίου-Τσαλκάκη Ν., να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» και να κερδίσουν εμπειρίες αγωνιζόμενοι με πολύ μεγαλύτερους και καλούς αντιπάλους. Το πρωτάθλημα των ανδρών θα ολοκληρωθεί με τα μπαράζ παραμονής που θα διεξαχθούν στη Θεσ/νικη στις 29 και 30 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε τότε που η ομάδα μας θα παραταχθεί πλήρης, να καταφέρει να πετύχει το στόχο της παραμονής στην πολύ δύσκολη και απαιτητική Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Να τονίσουμε τέλος πως ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ συμμετέχει ανελλιπώς στα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών από την ίδρυσή του το 2007 μέχρι σήμερα. Για να το πετύχει αυτό κοπίασαν πολλοί-ες αθλητές-τριες, παράγοντες και γονείς και τους ευχαριστούμε όλους θερμά. Ευχόμαστε να συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια αυτή η όμορφη προσπάθεια με προϋπόθεση την υγεία και τον ανιδιοτελή εθελοντισμό όλων μας.

 








πηγή:  seak.gr



Σχόλια