Άλλη μια σπουδαία νίκη για την ΑΕΠ Κοζάνης

 Με σκορ 1-0 η ομάδα μας, κέρδισε πολύ δίκαια την μαχητικότατη Καληράχη Γρεβενών στο τοπικό ντέρμπι.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, μάλιστα και πάλι χωρίς να δεχθεί τέρμα, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια μας.

Το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας το χαρακτήρισε το απίστευτο πάθος και η θέληση για τη νίκη, ένα κλίμα που κυριαρχούσε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις.

Το “τανκ” της ομάδας μας, ο Φράνκο Σέα, ήταν αυτός που σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ΑΕΠ, ενώ δικαιούνταν και ένα πέναλτι που φυσικά και δεν δόθηκε ενώ του ακυρώθηκε και τέρμα χωρίς κανείς να καταλάβει το λόγο…

Ταυτόχρονα οι κίτρινες μοιράζονταν αφειδώς για την ομάδα μας (συνολικά 6 έναντι 1 !!! ).  Τι σύμπτωση!  Ορίστηκε διαιτητικό τρίο από την Πέλλα όπου την Κυριακή θα αγωνισθούμε εναντίον της τοπικής Θύελλας Σαρακηνών.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με το παιχνίδι της, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, που είναι η  δεύτερη στη σειρά με τεχνικό της τον κ. Αναστασιάδη, παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει να κοιτάει…ψηλά.

Με τον προπονητή μας να απέχει όλη τη βδομάδα από τις προπονήσεις λόγω κοβιντ, τον εμπειρότατο στοπερ μας Γιάννη Κανταρτζή εκτός αποστολής (τραυματίας), χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Κυρίτση λόγω μη έκδοσης του δελτίου του με υπαιτιότητα της ΕΠΣ Κοζάνης, την αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 16ο λεπτό του εξαιρετικού ως τότε Μπάλλα και με αρκετές εις βάρος μας διαιτητικές αποφάσεις, η νικη αυτή αποκτάει ιδιαίτερη σημασία.

Να τονισθεί η αγωνιστικότητα της αντιπάλου ομάδας, που παρά την κρισιμότητα του παιχνιδιού, παρέμεινε πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και αυτό είναι στοιχείο που χρειάζεται το ποδόσφαιρο μας και πρέπει να επαινεθεί.



Σχόλια

  1. "χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Κυρίτση λόγω μη έκδοσης του δελτίου του με υπαιτιότητα της ΕΠΣ Κοζάνης, την αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού...."
    Σοβαρα τώρα???
    Ντροπή στον αρθρογράφο της ανακοίνωσης(για την συγκεκριμένη παράγραφο) .... η ημιμάθεια και η ελλιπής γνώση διαδικασιών δεν μπορεί να καλύπτεται με ψευδή!
    Καλά ξεμπερδεματα λοιπόν με την πειθαρχική επιτροπή της οικείας Ένωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.