Η Καστοριανή Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο Survivor ! | βίντεο


Mια νέα παίκτρια που προέρχεται από τον αθλητικό χώρο, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου μπαίνει το Σάββατο στο Survivor και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου μπαίνει στην ομάδα των Μαχητών

Η παίκτρια που θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και θα μπει στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor είναι η 24χρονη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας από το 2012 με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και πλέον αγωνίζεται ως Μέλος του Ναυτικού ομίλου Θεσσαλονίκης από το 2017, ενώ ανήκει μόνιμα στις επιλογές της εθνικής ομάδας από το 2013. Η Θωμαΐς έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις και έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια.

Μάλιστα, ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος ήταν στο δεύτερο Survivor μιλώντας στην εκπομπή Love It μας υπενθύμισε πως και τότε στο ριάλιτι επιβίωσης λάμβανε μέρος ένας πολύ δυνατός παίκτης, ο Γιάννης Τσίλης, αθλητής και αυτός της κωπηλασίας.

«Αν κρίνω από τον Γιάννη για το πώς είναι οι αθλητές της κωπηλασίας έχει πάρα πολλά να δώσει στην ομάδα η Θωμαΐς. Γιατί είναι και σκληραγωγημένη και πειθαρχημένη, αλλά και αντέχει σε τέτοιες συνθήκες», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος για τη νέα παίκτρια της ομάδας των Μαχητών.

Βέβαια εκτός, από την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στην μπλε ομάδα θα δούμε και τoν 28χρονο Ανδρέα Ματθαιακάκη ο οποίος είναι επαγγελματίας παίκτης πόκερ, κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στη στρατηγική που χρειάζονται τα παιχνίδια στο Survivor. Επίσης, ένα νέο άτομο θα προστεθεί στους Διάσημους και αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης.










Σχόλια