Γ' Εθνική: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης - Μακεδονικός 0-1 | βίντεο


Στις καθυστερήσεις λύγισε (0-1) ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης απέναντι στον πρωτοπόρο Μακεδονικό. Ο Γαρύφαλλος στο 89’ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, γκολ την εγκυρότητα του οποίου αμφισβήτησαν έντονα οι Γρεβενιώτες. Οι άνθρωποι της Καληράχης διαμαρτυρήθηκαν πως στη φάση του γκολ προηγήθηκε οφσάιντ και μετά την κατακύρωση του τέρματος την έπεσαν στον διαιτητή. 

Ακολούθησε πανδαιμόνιο και προσωρινή διακοπή, καθώς ο διαιτητής πήρε τους βοηθούς του και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά από περίπου δεκάλεπτη διακοπή, το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με τον Μακεδονικό να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη που τον κρατά μόνο στην κορυφή και στο +3 από την Κοζάνη.

ΚΤΗΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Δημητριάδης, Ρίντι, Μπαλίτσας, Αποστόλου (60’ Χαματάι), Στεργιόπουλος, Τσικόπουλος (70’ Κοτσαντίσογλου), Μπόζιαρης, Μανακίτσας, Λιάκος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναριδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου (80’ Θεοδωρίδης), Πολύζος, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Καράμπελας (78’ Ουζούνογλου), Μπρατσιάνι (88’ Ζαννάκης), Τοπούζης, Γαρύφαλλος (90’+6’ Δοξάκης), Τσουκάνης.

ρεπορταζ: Κώστας Μάρκου

πηγή: greveniotis.gr 


Σχόλια