Όμορφη χειρονομία της διοίκησης της Καστοριάς, προς την ομάδα του κυπέλλου του 1980 | φωτο


Μία όμορφη χειρονομία έκανε η διοίκηση της Καστοριάς προς την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1980.

Ο πρόεδρος Σάκης Ρήμος και οι συνεργάτες του, πήραν την απόφαση να στείλουνε, την αναμνηστική κούπα της ομάδας μας, προς όλους τους ποδοσφαιριστές, που συνέβαλαν σημαντικά στην κατάκτηση του κυπέλου το 1980.  Έτσι η αναμνηστική κούπα «ταξίδεψε» από την Κοζάνη μέχρι την Αθήνα κι από την Εύβοια, μέχρι την Λευκάδα.



Ο πρόεδρος της  κυπελλούχου ομάδας της Καστοριάς Γιώργος Χαλκίδης καθώς και ο σούπερ σταρ της τότε ομάδας Τάκης Τσιρώνης παρέλαβαν την κούπα, «δια χειρός» του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας Βασίλη Χριστόπουλου, στον χώρο του ξενοδοχείου Domotel Olympia, στο οποίο ο τελευταίος είναι Γενικός Διευθυντής.

Οι κούπες της Καστοριάς έφτασαν στα Νέα Σύλλατα, στα Σέρβια και στο Μαυροδένδρι.

Ο Αντώνης Κόπανος, ο Κώστας Αγόρου και ο Κώστας Στολτίδης παρέλαβαν τις αναμνηστικές κούπες της ομάδας μας.

Οι κούπες της Καστοριάς έφτασαν και στην Αθήνα.

Οι αναμνηστικές κούπες της Καστοριάς, που "ταξιδεύουν" σε όλη την Ελλάδα, με αποκλειστικούς αποδέκτες τους παίκτες της κυπελλούχου Καστοριάς, του 1980, έφτασαν και στην Αθήνα.

Στις φωτογραφίες ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Νίκος Σαργκάνης, κρατώντας την αναμνηστική κούπα στα χέρια τους.


Παρέλαβε την αναμνηστική κούπα της ομάδας μας και ο Θέμης Καπουσούζης. 



Ο Θέμης Καπουσούζης, παρέλαβε την αναμνηστική κούπα της ομάδας μας. Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, δήλωσε τα εξής: "Σας ευχαριστώ  για το ενθύμιο. Εύχομαι τα καλύτερα με υγεία  σέ όλους σας.  Καλή  επιτυχία  στην  Ομάδα μας.!!!

Και οι κούπες της Καστοριάς συνεχίζουν το ταξίδι τους.



Και οι κούπες της Καστοριάς συνεχίζουν "το ταξίδι τους". Έτσι έφτασαν μέχρι το Πρωτοχώρι της Κοζάνης, στον Γιάννη Σιαπανίδη και φυσικά μέχρι την Λευκάδα, στον Θωμά Λιόλιο.


Σχόλια