Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Καισαρειάς - Ελπίδες ΑΕΚ 2-0



Την δεύτερη ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης που ηττήθηκαν με 2-0 από την πρωτοπόρο Α.Ε. Καισαρειάς-Κήπου-Σπάρτου για την 15η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Αργίλου παρουσία αρκετού κόσμου.



Οι νεαροί παίκτες των Ελπίδων μπήκαν συγκρατημένα στο παιχνίδι και δεν μπόρεσαν να πιάσουν την γνωστή τους καλή απόδοση απέναντι σε μία δυνατή και έμπειρη ομάδα.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς η Α.Ε. Καισαρειάς έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από τις Ελπίδες.

Η Α.Ε. Καισαρειάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με δύο ευκαιρίες του Λαβαντσιώτη στο 10′ και του Παλημάρκου στο 13′ και πέτυχε το 1-0 στο 16′ μετά από παράλληλη σέντρα του Δαβζάκη και δυνατό σουτ από κοντά του Τζαλαζίδη.

Στο 36′ κεφαλιά του Παλημάρκου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 40′ η Α.Ε. Καισαρειάς κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Λαβαντσιώτη από τον Ζάχο. Το πέναλτυ χτύπησε ο Παλημάρκος αλλά ο Γκανάτσιος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Καισαρειάς πέτυχε το δεύτερο γκολ σχετικά νωρίς στο 52′ μετά από κόρνερ του Μαδίκα και ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Παλημάρκου.

Μετά το 2-0 οι Ελπίδες ανέβασαν την απόδοση τους και άρχισαν να κυκλοφορούν την μπάλα με το γνωστό τους passing game.

Στο 60′ ωραία επίθεση των Ελπίδων με την μπάλα να αλλάζει πολλά πόδια, ο Μίχος έδωσε στον Κάτανα που απέναντι στην εστία σούταρε ψηλά άουτ για να χαθεί μία μεγάλη ευκαιρία.

Στο τελευταίο μισάωρο οι Ελπίδες είχαν την κατοχή χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα, με το παιχνίδι να τελειώνει με 2-0.

Με την νίκη της αυτή η πρωτοπόρος του 1ου Ομίλου Α.Ε. Καισαρειάς πήγε στους 37 βαθμούς αυξάνοντας την διαφορά στους 8 βαθμούς από τις δεύτερες Ελπίδες ΑΕΚ που έμειναν στους 29.

Α.Ε. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΚΗΠΟΥ-ΣΠΑΡΤΟΥ (Γιώργος Τζημολάκας): Παπακώστας, Γιαννόπουλος, Μαυρόπουλος, Δάμου, Χρυσοστομίδης, Παλημάρκος, Τζαλαζίδης, Μαδίκας (70’ Τρομπούκης), Λαβαντσιώτης (84’ Αναγνώστου), Γ. Παπαδόπουλος (70’ Παλάσκας), Δαβζάκης (75’ Γιαννακόπουλος).

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Γκανάτσιος, Βογιατζής (70’ Ζησιός), Πατιός, Βεντούλης, Μπόντης, Μίχος, Θεοδοσιάδης (81’ Χατζηαθανασίου), Ζάχος, Καρπόζηλος (67’ λ.τ. Τσουλλχάι), Σπανίδης, Κάτανας (70’ Τσιόκανος).

Διαιτητής: Καρατέρπος.

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Ζαφείρης.

Σχόλια