Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ιωνικός Βαθυλάκκου - Ελπίδες ΑΕ Κοζάνης 2-5 | φωτο

 Εύκολα πέρασαν οι Ελπίδες Α.Ε. Κοζάνης από τον Βαθύλακκο καθώς επιβλήθηκαν του Ιωνικού με 5-2 για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.
Με την νίκη τους αυτή οι Ελπίδες παρέμειναν στην 2η θέση με 26 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην Β’ φάση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.
Ο Ιωνικός με 19 βαθμούς παρέμεινε στην 4η θέση που επίσης οδηγεί στην Β’ Φάση.

Στο παιχνίδι του γηπέδου Βαθυλάκκου οι Ελπίδες προηγήθηκαν με 0-3 στο 32′ αλλά ο Ιωνικός κατάφερε να μειώσει σε 2-3 με την λήξη του ημιχρόνου.

Οι Ελπίδες προηγήθηκαν με 0-1 στο 24′ με γκολ του Κυπαρίσση Μίχου, ο Δημήτρης Μπόντης έκανε το 0-2 στο 29′ και ο Παναγιώτης Κάτανας το 0-3 στο 32′, δείχνοντας ότι οι νεαροί κιτρινόμαυροι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα.

Ενα αυτογκόλ του Φώτη Σπανίδη στο 35′ κι ένα γκολ του Κακλίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στο 50′ ο Παναγιώτης Κάτανας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 2-4.
Στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παρασκευόπουλος του Βαθυλάκκου κι έτσι οι γηπεδούχοι είχαν πολύ δύσκολο έργο με 10 παίκτες και δύο γκολ πίσω στο σκορ.

Το σκορ έκλεισε στο 83′ ο 14χρονος Γιώργος Τσιόκανος με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στο ανδρικό πρωτάθλημα με την φανέλα των Ελπίδων.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες την ερχόμενη Κυριακή 20/2/2022 στις 11.00 στην Λευκόβρυση με τους Ακρίτες για την 14η αγωνιστική.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ (Σάκης Μακρυγιάννης): Δουβαρτζίδης, Χατζησαββίδης (70′ Ν. Παπαδόπουλος), Β. Μακρυγιάννης, Καρυπίδης, Πάσχος, Κακλίδης, Ντάμαλης (46′ Λιαζιάνης), Σαριόγλου (53′ Γεωργιάδης), Ελευθεριάδης (83′ Κ. Μακρυγιάννης), Φαντίδης, Παρασκευόπουλος.

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Βαγγέλης Μίχος): Μαλόκου (38′ λ.τ. Γκανάτσιος), Τσουλλχάϊ (46′ Ζησιός), Καρπόζηλος (46′ Ζάχος), Σπανίδης, Βεντούλης, Πατιός, Μπόντης (78′ Μπάλλας), Μίχος, Κάτανας (75′ Τσιόκανος), Βογιατζής, Θεοδοσιάδης.

Διαιτητής: Πελετίδης.
Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Ζαφείρης.





aekozanis.gr


Σχόλια