Β’ ΕΠΣ Κοζάνης : Δαναοί-Απόλλων Ακρινής 5-1

Σ'  ένα χορταστικό παιχνίδι η ομάδα των Δαναών παρόλο των πολλών απουσιών (9 σύνολο) νίκησε άνετα την ομάδα της Ακρινής με σκορ 5-1.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με έξι γκολ , τρία δοκάρια (  ένα για τους Δαναούς και δύο για την Ακρινή) και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Η ομάδα των Δαναών κατέβηκε  μόλις με δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές και χωρίς δεύτερο τερματοφύλακα, παραταύτα τα νεαρά σε ηλικία παιδιά που πέθανε για πρώτη φορά στην εντεκάδα απέδειξαν ότι με δουλειά μπορούν να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά πιάνοντας μια πολύ καλή απόδοση και βοήθησαν με το παραπάνω στην άνετη επικράτηση της ομάδας τους.

Ειδικότερα να σταθούμε στο τέταρτο γκολ που σημείωσε ο πιτσιρικάς Παπαδόπουλος Λάζαρος που θα το ζήλευαν ακόμη και μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου.Το όμορφο γκολ καταχειροκροτήθηκε  απ' όλους όσους παραβρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και από τους δύο πάγκους .

Μπράβο σε όσους αγωνίστηκαν , τους διαιτητές και τον κόσμο .

Θα ήταν όμως άδικο να μην ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους της Καλαμίας για την άψογη φιλοξενία τους για άλλη μια φορά.

Η Ακαδημία των Δαναών εύχεται στον σημερινό αγώνα ντέρμπι του Νομού μας καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και να κερδίσει το ποδόσφαιρο.

 

Τα γκολ του αγώνα :

1-0 Τζιούκαλιας Νίκος

1-1 Παπαδόπουλος Γιώργος.

2-1 Μπαλτζής Τριαντάφυλλος.

3-1Παπαδόπουλος Θωμάς.

4-1 Παπαδόπουλος Λάζαρος

5-1 Τζιούκαλιας Νίκος

 

Δαναοί : Βούρκας, Μπεσνίκ (46’ Γκιόνι), Σοφόγλου, Παπαδόπουλος, Σαββούδης, Μπαλτζής, Τζουκαλιάς, Μεντεσίδης, Δεληζήσης (65’ Παπαδόπουλος Λ.), Κωνσταντούλας, Τριαντάφυλλος (85’ Χλιάπας).

 

Απόλλων Ακρινής: Κοτσαλίδης, Κυριακίδης, Πεχλιβανίδης, Ευθυμιάδης, Κεχαΐδης, Καρακατσάνης, Καραφυλλίδης, Πουτογλίδης, Τσαβδαρίδης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Γ..

(Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Αποστολίδης, Σταυρίδης, Νατσιόπουλος)

 

Διαιτητής: Τσάνης

Βοηθοί: Κρικέλης, Σίας Κ.

Π.Π

Σχόλια