ΠΑΟΚ Κωσταραζίου:"Τα σωματεία και οι κατηγορίες δεν διαλύονται μόνο για οικονομικούς λόγους..."

 


Σκληρή ανακοίνωση με αιχμές κατά της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καστοριάς μετά την σημερινή διαιτησία του κυρίου Ντουκα. 

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ. Σ. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου. 

"ΩΣ ΠΟΤΕ θα ανεχόμαστε στην Καστοριά διαιτησίες σαν του κ. Σαρικαλαϊτζίδη και του κ. Ντούκα σήμερα; 

ΩΣ ΠΟΤΕ θα αναιρείται η προσπάθεια νεαρών ποδοσφαιριστών από διαιτητές και βοηθούς που δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς ή που δε θέλουν να χαλάνε χάρες σε συγκεκριμένες ομάδες Δε ξέρουμε σε τι οφείλεται πραγματικά. 

Αν όμως αυτό που βιώνουμε κάθε Κυριακή οφείλεται στην ανικανότητα του διαιτητή τότε ο Παρατηρητής του αγώνα τι κάνει; 

Θα υπάρξουν ποινές στους εν λόγω κυρίους που αποθαρρύνουν τα νεαρά μας παιδιά από το να κατεβαίνουν στο γήπεδο κάθε Κυριακή;  

ΩΣ ΠΟΤΕ θα κάνετε πως δεν ακούτε; Όσο δεν κινείται τίποτα, εμείς κάθε Κυριακή θα βγάζουμε ανακοινώσεις, και ας καταντήσουμε γραφικοί.

 Το μόνο που ζητάμε είναι μια πενηνταρίσια διαιτησία. Σήμερα στο 2-2 ο κ. Ντούκας εφηύρε πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στο Χιλιόδενδρο να βγει μπροστά στο σκορ και να πάρει ένα παιχνίδι που δεν άξιζε. 

Με την ίδια ευκολία που σφύριξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι έκλεισε τα μάτια σε δική μας ολοφάνερη ανατροπή μέσα στη δική τους περιοχή στερώντας μας την ευκαιρία να πάρουμε τον έναν βαθμό στα τελευταία λεπτά. 

Αν θέλετε να μας έχετε απέναντι σας τότε θα μας έχετε. Και τιμή μας να είμαστε στην απέναντι πλευρά. Εκεί, που όσοι βρίσκονται, βλέπουν το ποδόσφαιρο ως γιορτή.

Για την ιστορία η διαιτητική τριάδα σήμερα ήταν η εξής: (Διαιτητής) Ντούκας Α. (Α' Βοηθός) Μήτσιου Ν. (Β' βοηθός) Χριστοφορίδης Α. και Παρατηρητής αγώνα ο κ.Κάκος 


*ΥΓ: Τα σωματεία και οι κατηγορίες δεν διαλύονται μόνο για οικονομικούς λόγους."

Σχόλια