Την Κυριακή στο γήπεδο. Στη μικρή όαση του ποδοσφαίρου που δημιουργεί η ΑΕΠ Κοζάνης!

 

Η ΑΕΠ Κοζάνης, προσκαλεί για μια ακόμα φορά όλους τους υγιείς σκεπτόμενους φίλους του ποδοσφαίρου με τις οικογένειες τους.

Στις 15:00 θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, την ομάδα του Εδεσσαϊκού, με την οποία μάλιστα ισοβαθμεί στη βαθμολογία του ομίλου μας.

Τις γεμάτες φόρτιση μέρες που ζούμε, μετά τη  φριχτή δολοφονία ενός νέου παιδιού στη Θεσσαλονίκη, το ποδόσφαιρο ξαναβρέθηκε στον κυκλώνα της αμφισβήτησης και λοιδορήθηκε ως συνήθως.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, κόντρα σε όλα αυτά τα φαινόμενα από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης της, θα συνεχίσει να μάχεται για ενα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, καθώς συνεχίζει να πιστεύει οτι υπάρχει ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας που στηρίζει αυτή της την πρωτοβουλία.

Τη Κυριακή περιμένουμε όλους αυτούς, που δεν συμφωνούν ή δεν ανέχονται τη βία, τις άρρωστες μεθόδους, τα ανέντιμα μέσα για την επικράτηση.

Η ΑΕΠ Κοζάνης, θα προσπαθήσει και την Κυριακή να πάρει τη νίκη μέσα στο γήπεδο από έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, να δώσει χαρά στους φίλους και τις οικογένειες τους, σε ένα χαρούμενο, ειρηνικό και ευχάριστο αθλητικό περιβάλλον.

Σχόλια