Μεταγραφική ενίσχυση Ιανουάριου για τον Εορδαϊκό

Ο Σύλλογος με το κλείσιμο της μεταγραφική περιόδου ήρθε σε συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Τον Κωνσταντίνο Λιάμη και τον Παναγιώτη Τσίπη οι οποίοι θα βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής 17 ετών (22/12/2004) ο οποίος είναι αρκετά υποσχόμενος και θα βοηθήσει το σύλλογο με τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να εργαστεί και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πρόσφατα, η διάθεση του Συλλόγου είναι να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να είναι έτοιμοι στις μελλοντικές αγωνιστικές προκλήσεις.

Οι προηγούμενοι σύλλογοι του Κωνσταντίνου ήταν η ΑΕΠ Κοζάνης, Ηρακλής Πτολεμαΐδας και Ατρόμητος Πτολεμαΐδας.

Τους τελευταίου δύο μήνες προπονείτε με το Σύλλογο και ο Τσίπης Παναγιώτης του οποίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταγραφής και έχει ενταχθεί εδώ και κάποιο διάστημα στις τάξεις της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Ελλάδος Σάλας και έχει διεκδικήσει την 1η θέση σε πολύ μικρή ηλικία (16ετών). Έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Ζωγράφου και έπειτα μεταγράφηκε στον Φωστήρα Καισαριανής. Είναι 20 ετών, ποδοσφαιριστής πλευράς και μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός αμυντικός και αριστερό εξτρέμ. 

Θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τους δύο ποδοσφαιριστές και να τους ευχηθούμε καλή αγωνιστική σαιζόν χωρίς τραυματισμούς.

Με αυτές τις δύο προσθήκες και με την απόκτηση προ δύο εβδομάδων του Δημήτρη Χατζηζήση, η ομάδα έκλεισε τον κύκλο των χειμερινών μεταγραφών και είναι έτοιμη για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Παράλληλα αποδέσμευσε τους ποδοσφαιριστές Βασιλειάδη Θοδωρή και Σπύρλε Γιώργο οι οποίοι θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους πορεία με την ομάδα του Περδίκα. Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις νέες προκλήσεις της καριέρας τους. 

Με Τιμή

Φ.Σ. Εορδαϊκός

Σχόλια