Σπουδαία πρόκριση του Σ.Ε.Α. Κοζάνης στα προημιτελικά - Λευκά τριαντάφυλλα για τον Άλκη

 


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Πολύ μεγάλη πρόκριση πέτυχε η ανδρική μας ομάδα στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Β. Ελλάδας. Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ιστορικό Α.Σ. ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ για τη φάση των 16 του κυπέλλου. Στη φιλόξενη έδρα του ΠΕΡΑ αγωνίστηκαν οι Σταματίου Α., Σόντρας Α. και Zapata P. υπό την καθοδήγηση του Δ. Αναστασιάδη και την παρουσία του προέδρου μας Κ. Διδασκάλου.

Η ομάδα μας βρέθηκε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-2 παρ’ όλο που απουσίαζε, λόγω ασθενείας, ο βασικός μας αθλητής Παναγιωτίδης Α.. Να σημειωθεί πως η αξιόλογη και ιστορική ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, που τερμάτισε φέτος 1η στο Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας και ανέβηκε στη Β΄ Εθνική, παρουσιάστηκε πλήρης. Προηγήθηκε με 2-1 στα επί μέρους παιχνίδια αλλά οι αθλητές μας κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τρεις συνεχόμενες νίκες και να πάρουν τη νίκη με 2-4. Απέδειξαν έτσι πως έχουν τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα του Α΄ Τοπικού Β. Ελλάδας που θα αγωνίζονται στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της ΧΑΝΘ, σε ημερομηνία και έδρα που θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων, από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 10 Μαρτίου.


ΛΕΥΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΗ

Μετά τον αγώνα η αποστολή του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ βρέθηκε στο σημείο όπου ένα νέο παιδί άφησε την τελευταία του πνοή εξ αιτίας της αρρωστημένης οπαδικής βίας. Συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός απέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα με την ευχή να μην υπάρξει άλλο θύμα μιας απαράδεκτης βίας που δεν έχει θέση στον αθλητισμό.

Είναι επιτακτική η ανάγκη και η ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων, ως πρώτη προτεραιότητα να έχουν την καλλιέργεια χαρακτήρων και του ευ αγωνίζεσθε. Η πολιτεία αφ’ ενός θα πρέπει να αυστηροποιήσει τη νομοθεσία και αφ’ ετέρου να ελέγχει και να αποτρέπει εν τη γενέσει τους φαινόμενα βίας που τραυματίζουν την αθλητική κοινότητα και κατ’ επέκταση όλη την κοινωνία.

Σχόλια