Ολοκληρώθηκε το ταξίδι του Σ.Ε.Α. Κοζάνης στη Β΄ Εθνική | φωτο

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου η ανδρική ομάδα του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ έδωσε τους δύο τελευταίους αγώνες κατάταξης στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Γνώρισε ισάριθμες ήττες με 2-3 από τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και τον ΕΧΕΔΩΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και περιορίστηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας ανάμεσα στις 10 ομάδες που συμμετείχαν. Έτσι σύμφωνα με τον κανονισμό, την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Α΄ Τοπικό Β. Ελλάδας.

Η παραμονή της ομάδας μας, στην πρώτη της συμμετοχή στη Β΄ Εθνική απαιτούσε κάτι παραπάνω από όσα μπορέσαμε, λόγω του υψηλού επιπέδου των ομάδων και των αθλητών που συμμετείχαν. Η ομάδα μας στηρίχτηκε στους Παναγιωτίδη Α., Σόντρα Α., Σταματίου Α., Στεφανίδη Κ., οι οποίοι προσπάθησαν όσο μπορούσαν, αλλά λόγοι στράτευσης, επαγγελματικοί και σπουδών δεν τους επέτρεψαν να έχουν τη δέουσα προετοιμασία και την απαραίτητη συμμετοχή. 

Επιπλέον, ο πρώτος βασικός μας αθλητής Ακρίβης Γ., δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι πήραν συμμετοχή και εμπειρίες ακόμη και οι μικροί αθλητές μας Ζιώγας Σ. (μαθητής Γυμνασίου) και Παπαδημητρίου-Τσαλκάκης Ν. (μαθητής Δημοτικού).

 Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, αποκτήθηκε και ο πολύ καλός Ισπανός αθλητής (φοιτητής) Pablo Zapata, ο οποίος κέρδισε όλους τους επί μέρους αγώνες του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να πετύχουμε το στόχο της παραμονής.

ΣΕΑ Κοζάνης




 

Σχόλια