Σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα της Καισαρειάς!!!

Μέσω της σελίδας μας, στις 17 Ιανουαρίου είχαμε αφήσει να εννοειθεί πως έρχεται μία καλή μεταγραφή γράφοντας χαρακτηριστικά «Πυροδοτείται σύντομα...... Αναμείνατε!!!!».

Πλέον η ομάδα μας, η οποία βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου του Β Τοπικού Ε.Π.Σ. Κοζάνης, δυναμώνει και άλλο, δείχνοντας πως ο αρχικός στόχος της χρονιάς για άνοδο στο Α Τοπικό Ε.Π.Σ. Κοζάνης, είναι ο πόθος της ομάδας.

Ο Θανάσης Τρομπούκης, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Κοζάνης (Α’ Τοπικό). Έναν χρόνο αργότερα, επέστρεψε στον Μακεδονικό Κοζάνης (Α’ Τοπικό), εκεί όπου η ομάδα είχε πάρει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια πήγε εκ νέου στην Κοζάνη, αλλά αυτή τη φορά στην Γ Εθνική Κατηγορία, παίρνοντας αρκετές παραστάσεις. Μετά την Κοζάνη, μετακόμισε στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης Γρεβενών (Γ’ Εθνική), παίζοντας εφτά παιχνίδια, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στο μηνίσκο και έμεινε εκτός για κάποιους μήνες. Το καλοκαίρι του 2021 ξεκίνησε προετοιμασία στον Αλιάκμων Αιανής, αλλά ξανά τραυματίστηκε στο μηνίσκο και υποχρεώθηκε σε επέμβαση, που τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα μέχρι και τώρα.

Πλέον ο Θανάσης Τρομπούκης είναι «διψασμένος» για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και κάνει αυτή τη νέα αρχή από την ομάδα της Καισαρειάς, προσθέτοντας ποιότητα, αγωνιζόμενος τόσο στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όσο και σαν στόπερ.

Η χαρά μας μεγάλη, όχι μόνο για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή, αλλά περισσότερο γιατί είναι παιδί της Καισαρειάς λόγω της καταγωγής του πατέρα του Βαγγέλη.

Καλώς ήρθες Θανάση.

Ευχόμαστε μέσω της ομάδας μας να βγείς πιο δυνατός και να πετύχεις τους στόχους που σου αξίζουν.

Σχόλια