Παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή εξέφρασαν οι άνθρωποι του Πολύμυλου


Παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή εξέφρασαν με  ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της Δάφνης Πολυμύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Σχετικά με τη σημερινή διαιτησία του παιχνιδιού με την ΑΕ Περδίκκα, που έληξε με ήττα 2-0 για την ομάδα μας, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

- Στη φάση της αποβολής, ο διαιτητής απέβαλλε με απευθείας κόκκινη μόνο τον καλύτερο παίκτη της ομάδας μας, και τη χάρισε στον αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα γρονθοκόπησε (!) άλλον ποδοσφαιριστή μας, σε μια φάση που ομόφωνα όλο το γήπεδο είδε αποβολή και στους 2

- Αμέσως μετά την αποβολή, ο διαιτητής ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ για την ομάδα μας ως off-side (που θα έφερνε το παιχνίδι στο 1-1), ώρα μετά την επίτευξη του γκολ (δε γνωρίζαμε ότι η Β' Κατηγορία έχει VAR, αλλά σε κάθε αγωνιστική μαθαίνουμε και κάτι καινόυριο με αυτές τις διαιτησίες ΜΟΝΙΜΩΣ εις βάρος μας)

Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση και τους παίκτες της ΑΕ Περδίκκα για την άψογη φιλοξενία και συγχαρητήρια για τη νίκη, δεν έχουμε κανένα  παράπονο από την πλευρά τους. 

Συνεχίζουμε ενωμένοι για τη συνέχεια!

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. Δάφνη Πολυμύλου 1981


Σχόλια

  1. Τα offside τα δίνει ο διαιτητής ή ο βοηθός?? Για να ξέρουμε και μεις οι άσχετοι.. Μάλλον σας έκαψε ο βοηθός καθ στα δυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.