Ντέρμπι Κοζάνης - ΑΕΠ .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται


Ισόπαλο  χωρίς γκολ αλλά με αρκετές  παρενέργειες έληξε το παιχνίδι της Κοζάνης με την ΑΕΠ.

Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα την Κοζάνη δεν την ικανοποιεί και την απομακρύνει από το στόχο της.

Χάθηκε μια μάχη  όμως για την Κοζάνη  και  όχι ο πόλεμος.


Η ΑΕΠ έπαιξε για την αξιοπρέπεια της τον εαυτό της και είναι δικαίωμα της  να παίξει όπως αυτή θέλει για να πάρει βαθμό η βαθμούς.

 Ας μη ξεχνάμε  τι έγινε πριν λίγους μήνες.

 Η ΑΕΠ πλήρωσε το μάρμαρο για το 1-1 με την Καλαμαριά και ήταν η μοναδική ομάδα που δεν της έγινε πρόταση να αγωνιστεί στη  SL 2.

Για την Κοζάνη πιστεύω ότι δε χάθηκε τίποτα.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

 Η Κοζάνη έχει την ομάδα  και όλα τα εχέγγυα για να  καλύψει την διαφορά των πέντε βαθμών 

Ο Μακεδονικός δεν είναι φόβητρο και σίγουρα θα σκοντάψει όπως σκόνταψε και σε προηγούμενα παιχνίδια.

  Οι ερυθρόλευκοι έχουν  το πλεονέκτημα ότι υποδέχονται στο ΔΑΚ Κοζάνης τον Μακεδονικό και με μια νίκη οι βαθμοί της διαφοράς θα γίνουν αυτόματα  δύο αν δεν σκοντάψει νωρίτερα  μέσα στον Εδεσσαϊκό  ο Μακεδονικός  και περάσει από τη Λευκίμμη η Κοζάνη.


Από το παιχνίδι της Κυριακής κρατάω την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο κι από μόνο του  αυτό  έχει μεγάλη σημασία.  Η παρουσία του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι από τη μια  δείχνει τη  μεγάλη δυναμική που έχει η πληγωμένη τα τελευταία χρόνια η Κοζάνη αλλά κι από την άλλη δείχνει και την αξία της αντιπάλου της Κοζάνης, της ΑΕΠ μιας ομάδας που έχει δείξει ότι είναι
εφτάψυχη.

Κλείνοντας αφήνω πίσω όλα τα άσχημα που μπορεί να έγιναν χθες από μια μικρή μερίδα ανθρώπων κι όχι από το σύνολο. 

Όλα έγιναν στην πίεση και στην ένταση της στιγμής και καλό είναι να κοιτάξουμε μπροστά για το καλό του ποδοσφαίρου στην περιοχή.

Και να θυμάστε τις σημερινές γραμμές... Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και η Κοζάνη τελικά θα είναι  αυτή που θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και θα πάει στα μπαράζ. 


 Θυμηθείτε το αυτό ..

Το αξίζει και θα  κατακτήσει το στόχο της





Σχόλια

  1. ωπα ωπα γιατι πληρωνει μαρμαρο για την καλαμαρια κυριε γιωργο?? τι θελετε να πειτε?? η καλαμαρια φταει στην αεπ π δν ανεβηκε? μας δουλευετε? δηλαδη τωρα τι θα λεμε του χρονου για την κοζανη πληρωσε το μαρμαμο με την αεπ?? οσο για τον μακεδονικο π λετε απο τωρα σας το λεω θα τερματισει 1ος κ θα δωσει το ματς στα μπαραζ!!! γιατι αν ανεβει χανει την επιχορηγηση π εχει παρει για τις ακαδημιες στον μακεδονικο παρακαλανε να τυχουν με παναχαικη η πανιωνιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλαιμαχοι της Κοζανης που ανεκαθεν ηθελαν να εχουν ρολο και λογο στην ομαδα...και καμια προσκληση τζαμπα!!! δεν θα τοποθετηθουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν γράφεις για την ωραία εικόνα που ο Τσακιρίδης μαλώνει με τον Δ. Κοταριδη στη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος ο ίδιος κυνηγάει τον γνωστό παράγοντα της ΑΕΠ. Έτσι θα πάει μπροστά η Κοζάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.