Η Τρίτη γνώμη: Άγριος άνεμος τον άγριο κόσμο χτυπάει...


Δραματικές οι εξελίξεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ξεκινώντας από όσα συνέβησαν εντός διαπιστώνουμε ότι το ΦΣ Κοζάνη με φόρα από σερί νικών κατέκτησε πιο πειστικά από άλλες φορές τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Επειδή στα τελειώματα του πρωταθλήματος κάποιες ομάδες θα είναι αδιάφορες, όλα θα κριθούν στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Τα Γιαννιτσά παίζουν για την επιβίωση και θα βάλουν δύσκολα εντός έδρας σε οποιονδήποτε αντίπαλο.



Η ΑΕΠ πήρε βαθμό που ισοδυναμεί με νίκη. Ισοφάρισε στο τέλος και αυτό έσωσε την ψυχολογία, που είναι απολύτως κρίσιμη παράμετρος αυτή τη στιγμή. Με νίκη στο επόμενο παιχνίδι διατηρεί την αισιοδοξία που την έχει τόσο ανάγκη.

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας βίωσε ξανά συντριβή και παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά απέναντι στον πρωτοπόρο. Περιθώρια δεν υπάρχουν για απώλεια και είναι στιγμή για υπέρβαση ή για απελπισία…


Το Α` τοπικό δεν εξέπληξε στα λίγα παιχνίδια που γίνανε. Ξεχώρισε η ακόμη μία καλή παρουσία του Κρόκου που έχει εδώ και καιρό απομακρυνθεί από κακά σενάρια.

Στο Β` τοπικό υπήρξαν κάποια αξιοσημείωτα περιστατικά. Στον πρώτο όμιλο εντυπωσίασαν ξανά τα απίθανα πιτσιρίκια των Ελπίδων. Απογοήτευσε όμως η Αγ. Παρασκευή που συνετρίβη από τους Ακρίτες, κάτι αναπάντεχο.

Στο δεύτερο Όμιλο η Εράτυρα επιβεβαίωσε ότι έχει αλλάξει επίπεδο και πως θα ειναι βασικός παίκτης στη συνέχεια. Κι εδώ εντυπωσίασε άλλη μια Ακαδημία, οι Δαναοί. Μπαμ στο τέλος σε παιχνίδι εκτός έδρας και νέα αυτοπεποίθηση για τη νεοφώτιστη ομάδα.

Τα πιο δραματικά τα είχαμε εκτός έδρας με κάποιους μαχαιροβγάλτες να πάνε σε ακραία επίπεδα την κακουργηματική παρουσία τους. Η αγανάκτηση περισσεύει και το άγνωστο είναι για το αν θα υπάρξει αντίδραση από μια κοινωνία που είναι εξαιρετικά ανεκτική στο έγκλημα. Σε αυτό το πλαίσιο δεν αναμένεται να υπάρξουν διαδικασίες ιδιαίτερης αυστηρότητας. Ιδιαίτερα όταν επωφελούμενοι από την κατάσταση ανομίας είναι κάποιοι που «ενδύονται» χρώματα συγκεκριμένων χαϊδεμένων ομάδων… 

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απάθεια και την ανοχή αυτή, σήμερα δεν έχει βιντεάκι…

exothesmikos@gmail.com

Σχόλια