Το μεγάλο υπεραντλατικό ταξίδι στον μαγικό και απαιτητικό κόσμο της επαγγελματικής Πυγμαχίας ξεκίνησε για τον κοζανίτη Πολυνείκη Καλαμάρα !

 


Ο Javiel Centeno, προπονητής του παγκόσμιου πρωταθλητή στα ελαφρά κιλά Γιώργου Καμπόσου, υποδέχτηκε πριν λίγες ώρες στο γυμναστήριό του, το ‘Centeno’s SweatBox Boxing Gym’, τους Στέλιο Παπαδόπουλο και Πολυνείκη Καλαμάρα.

Οι δύο αθλητές ανήκουν στο team του Γρηγόρη Μάλλιου και στο ‘Mallios Team Athens, τον Σύλλογο που διαθέτει μακράν τις καλύτερες επαφές σε κορυφαίο επίπεδο στον χώρο της πυγμαχίας στην Αμερική.

O Παπαδόπουλος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στις ΗΠΑ τα προηγούμενα χρόνια, ενώ θυμίζουμε πως προέρχεται από το τρομερό νοκ άουτ απέναντι στον αήττητο Βενεζουελάνο Rodrigo Caraballo στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Amir Khan στο Ντουμπάι, το ‘Crypto Fight Night’ τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να κάνει δυνατά σπάρινγκ και να πραγματοποιήσει ένα δυνατό στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της επόμενης πρόκλησης που σύντομα θα σας ανακοινώσουμε.



Από την άλλη πλευρά , ο Πολυνείκης Καλαμάρας, που διαθέτει μια σπουδαία καριέρα στην ερασιτεχνική πυγμαχία, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην δύσκολη επαγγελματική αρένα της Αμερικής μέσα από προπονήσεις και σπάρινγκ. Εφόσον πείσει θα μπορέσει να προχωρήσει περαιτέρω στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Javiel Centeno, έχοντας στα χέρια του έναν παγκόσμιο πρωταθλητή όπως ο Γιώργος Καμπόσος, το σίγουρο είναι πως θα βοηθήσει τους αθλητές μας στα διαφορετικά στάδια της καριέρας που βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο προφίλ του ο Centeno, ποστάροντας κοινή φωτογραφία με Παπαδόπουλο, Καλαμάρα και τον επίσης δικό μας Γιάννη Μπιρμπίλη, έγραψε:

«Σήμερα καλοσωρίζουμε κατευθείαν από την Ελλάδα τον super lightweight Στέλιο Παπαδόπουλο και τον super middleweight Πολυνείκη Καλαμάρα εδώ στο προπονητικό κάμπ και την οικογένεια του ‘Centeno’s Sweat Boxing Gym’.»


πηγή: ufight.gr 

Σχόλια