ΣΦ Κοζάνης " Τα λιοντάρια ": Αρκετά το χειρουργείο της Λευκίμμης να είναι το τελευταίο - Η Κοζάνη δε θα γίνει πειραματόζωο του κάθε διαιτητή.

 

ΣΦ Κοζάνης " Τα λιοντάρια "Αρκετά το χειρουργείο της Λευκίμμης να είναι το τελευταίο .Η Κοζάνη δε θα γίνει  πειραματόζωο του κάθε διαιτητή.

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον της διαιτησίας του κ Χρονά  και των βοηθών του για το παιχνίδι με την Λευκίμμη στην Κέρκυρα   εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Κοζάνης "τα Λιοντάρια "

Με ανακοίνωση τους  τα Λιοντάρια  "τα ρίχνουν " στη διαιτητική τριάδα του  αγώνα με την Λευκίμμη  κάνοντας λόγο για χειρουργείο εναντίον της, αγαπημένης τους ομάδας  ενώ παράλληλα στέλνει μήνυμα και στη διοίκηση της Κοζάνης  να  κάνει το παν για να προστατέψει την ομάδα  στα τελευταία παιχνίδια από ανάλογα περιστατικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς οι πληροφορίες επαληθεύτηκαν . Από την προηγούμενη κιόλας του αγώνα μας διάφοροι μας είχαν ενημερώσει οτι το «χειρουργικό τραπέζι» είχε στηθεί και μας περίμενε. Δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Με τις διαιτητικές στολές αντί της γνωστής πράσινης ρόμπας και τη σφυρίχτρα και τα σημαιάκια αντί για νυστέρια, η «αγία τριάδα»  χειρούργησαν χωρίς αναισθητικό την Κοζάνη  οδηγώντας μας σε ήττα.


Δεν ήταν μόνο το πέναλτι με το οποίο γελούσαν και τα τσιμέντα του γηπέδου  , δεν ήταν μόνο η αποβολή του Σερσέμη , ο ρέφερι  σταματούσε  κάθε προσπάθεια που πήγαινε να δημιουργηθεί από τους ποδοσφαιριστές μας.

Ήταν  και η εν γένει συμπεριφορά του

 Το έργο το έχουμε ξαναδεί κι άλλες φορές φέτος αλλά τώρα παράγινε. Δεν μπορούμε πλέον να σιωπούμε και να ανεχόμαστε τον κάθε κατά φαντασία διαιτητή όπως τον κ. Χρονά να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας.


Αρκετά! Το «χειρουργείο» της Λευκίμμης είναι το τελευταίο. Πειραματόζωο του κάθε διαιτητή η Κοζάνη   δεν θα ξαναγίνει.

Καλούμε τη διοίκηση της ομάδας να κάνει το παν στα επόμενα παιχνίδια για να προστατέψει την ομάδα από ανάλογα περιστατικά .

Όσο για την φιλοξενία και την συπεριφορά των φιλάθλων της Λευκίμμης τι να πούμε ; Ζήσαμε τριτοκοσμικές καταστάσεις .Το κόμπλεξ στο μεγαλείο του.. Ας είναι όμως 

Είναι μικροί εξάλλου!!

Όταν  θα μεγαλώσουν ίσως  μας φτάσουν.

Εμείς απαντάμε με την αγάπη μας στην Κοζάνη και καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν  την ομάδα μας στο κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται με τον Μακεδονικό .

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.