Στιγμιότυπα του αγώνα Μακεδονικός Φούφα - Αλιάκμων Αιανής 0-1

 

Στιγμιότυπα του αγώνα Μακεδονικός Φούφα - Αλιάκμων Αιανής 0-1 


Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στην ομάδας της Αιανης και καλή συνεχεία στην πορεία της.
    Αν μπορεί κάποιος, σχετικός με το άθλημα, να μας εξηγήσει τι ακριβώς βλέπει ο διαιτητής στα δύο φάουλ που δίνει στην ομάδα της Αιανης , στα οποία τιμωρεί και με κίτρινη κάρτα τους ποδοσφαιριστές.
    Επίσης, τι δεν βλέπει, στη φάση του πρώτου ημιχρόνου με την κεφάλια του επιθετικού του Φούφα να σταματά με το χέρι την ποριά της μπάλας. Σημειώνω ότι ,όπως φαίνεται και στο video ο διαιτητής είναι κοντά και βλέπει. Μπράβο στην ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την απόφαση της να χρησιμοποιήσει διαιτητές τέτοιου επιπέδου και δεν το λέω ειρωνικά , αρκεί σκοπός να είναι η δίκαιη διεξαγωγή των αγωνων.
    Κατά τα άλλα το πρωτάθλημα, μετα απο αυτό το αποτέλεσμα , έχει αποκτήσει ενδιαφέρον μέχρι το επόμενο ντέρμπι, με την προϋπόθεση ότι οι πρωτοπόροι θα συνεχίσουν με νίκες.
    Ας ευχαριστηθούμε λοιπόν την συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεσιτάλ διαιτησίας ο Τσετσιλας μόνο αυτό!! Εκεί στο Φούφα βρείτε τι φταίει κ αφήστε τις δικαιολογίες

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχ...
      Τι φταίει στην ομάδα που από αύριο μετά το ρεπό σου θα είναι πρώτη με την καλύτερη άμυνα την καλύτερη επίθεση αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές με κατά πολύ μικρότερο μέσο όρο ηλικίας.

      Διαγραφή
  2. κοζανιτες με την επσ σας κανετε καλη δουλεια κι εις τα ανωτερα τετοιες διαιτησιες κοσμουν το ελληνικο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο με την αλεξηπτοτηστηρια τριαδα ξερετε να οριζετε σας βγαζω το καπελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελευταια αγωνιστικη ξυριζουν τον γαμπρο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω γνωρίζετε από ποδόσφαιρο ή είστε απλά οπαδός της ομάδας και επίσης αν δεν ήσουν στο γήπεδο μπορείς να δεις και το βίντεο που ανέβασαν.τώρα όσο αναφορά για την διαίτησια 50-50 ήταν.
    Καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το 50 50 μονο στον υπνο σου το ειδες εσυ εισαι οπαδος και αμπαλος αλλα να δημοσιευεται και τον αντιλογο δεν βριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.