Χάντμπολ - Α1 γυναικών | Εθνικός Κοζάνης: Αρχή σαν όνειρο ... και τέλος σαν εφιάλτης


 
Προδομένος από την αμέλεια και τα λάθη των "σπλάχνων" του ο Εθνικός, έφτασε στο τέλος της πορείας του στην Α1, σημειώνοντας μια βαριά εκτός έδρας ήττα, από την Προσοτσάνη. 
   Την ομάδα που έχασε στην Κοζάνη, αλλά που βρήκε σήμερα την ευκαιρία να επιβληθεί, κόντρα σε έναν λαβωμένο αντίπαλο με τελικό σκορ 38-19.

   Προδομένος από την αχαριστία, τα ψέματα, τον ωχ αδερφισμό και την αμέλεια πήγε σήμερα ο Εθνικός, σαν πρόβατο επί σφαγής, με 11 αθλήτριες εκ των οποίων οι 2 τραυματισμένες, χωρίς προπονητή (θετικός στον covid) και με τερματοφύλακα που ξαφνικά έγινε παίκτης γηπέδου. Μάλιστα οι 6 από τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν ήταν Κορασίδες.

   Ξεκίνησε το ταξίδι στην Α1 σαν όνειρο με βάση βαρύγδουπα λόγια και υποσχέσεις, που στην πορεία αποδείχτηκαν φρούδες λέξεις, αν όχι βαριά ψέματα.

   Τελείωσε λοιπόν το όμορφο ταξίδι αλλά άδοξα. Τρίτος από το τέλος, αλλά σε θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό.

   Μακάρι ο καθένας από εμάς, παράγοντες, τεχνικοί και αθλήτριες να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αναλογιστούμε και κυρίως να παραδεχτούμε τα λάθη μας, να  τα διορθώσουμε γρήγορα, να μην τα επαναλάβουμε και να συνεχίσουμε καλύτεροι, γράφοντας σπουδαιότερες σελίδες στην ιστορία του Εθνικού μας.

   Τα κορίτσια που σήκωσαν το βάρος της σημερινής αποστολής και τα τέρματα που πέτυχαν, ήταν:
ΣΟΥΜΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ Τ/Φ: -
ΣΙΑΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Τ/Φ: -
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: -
ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: 3
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ: 2
ΦΛΩΡΟΥ ΒΑΓΙΑ: 6
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΥΡΩΠΗ: -
ΚΩΤΙΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ: 2
ΓΚΙΑΤΑ ΠΕΡΗ: 6
ΠΑΤΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: -
ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ: -

Σχόλια

  1. Πολυ κακό τάιμινγ η δήλωση της κ.Καραγιαννίδου για το γηπεδο της Λευκόβρυσης μετά τον υποβιβασμό μιας ομαδας που εγραφαν τεραστια λογια αρχι τις χρονιας και στο τέλος έπεζε με κοριτσια. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτ. Ωρα να βγει ο ταπιτας απο Λευκοβρυση . ΜΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    (συγχαριτιρια για τη προσπάθια ομως στα κορίτσια /αλλο αυτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ορθογραφία για σένα και γραμματική εντατικά.....Άσε το έρμο το μπάσκετ καλύτερα, τζάμπα ασχολείσαι
      Και να ξέρεις το Χαντμπολ στην Κοζάνη με τον Εθνικό, και στους άνδρες και στις γυναίκες έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες, με τελικούς, με αθλητές και αθλήτριες στις Εθνικές ομάδες, με μεταγραφές Κοζανιτών παικτών σε ομάδες του εξωτερικού, με συνεχείς παρουσίες στην Α1 και πολλά άλλα.
      Όσο για το "μόνο μπάσκετ" που λες , βρείτε πρώτα το δρόμο σας όλοι μεταξύ σας, που έχετε χαθεί στην πορεία και μετά να μιλάς...Ασχετούλη!!!

      Διαγραφή
    2. Κ. Καραγιαννιδου (αν είστε εσείς, μιας και απαντήσατε στον πιτσιρικά πιο πάνω ) η απάντηση ότι δικαιούμαστε παραπάνω ανέσεις από όλες τις ομάδες μπάσκετ της πόλης μας επειδή κάποιοι μαλωσαν δεν ανήκει και πολύ στην σφαίρα της πραγματικότητας.
      Ένας Κοζανιτης φίλαθλος

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ,
      η απάντηση δεν είναι από την κ.Καραγιαννίδου,
      Το ποιος δικαιούται παραπάνω ανέσεις, προκύπτει από ποια
      κατηγορία παίζει η εκάστοτε ομάδα-σωματείο,
      χωρίς να έχει σημασία το είδος του αθλήματος.
      Όλα τα αθλήματα είναι εξίσου ίσα απέναντι στη Διοίκηση των
      Αθλητικών Δομών του κάθε Δήμου.
      Αυτό θα έπρεπε να το ξέρετε !!!!

      (Ένας παλιός αθλητής του Χάντμπολ)

      Διαγραφή
    4. Οποτε ηρθε η ωρα να καταλάβετε οτι δεν εχει καμία ΠΑΡΑΠΑΝΩ αξία η Α1 και η Α2 γυναικών χαντμπολ οταν σε σύνολο ομαδων και στις στις 2 κατηγοριες βρίσκει κανείς 29 σωματεία. Ειναι ενα πανεπαρχιακό πρωτάθλημα βαπτισμένο ως Α1 και Α2 γιατι δεν υπαρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ στην κατηγορία και κατεβαίνετε όλοι σας με κορασίδες.
      Τοπικα πρωταθλήματα αγνοούνται. ΤΕΛΟΣ η καραμελίτσα με το Α1. Τα λέει και το αρθρο. Αυτοκριτική δε βλάπτει. Η Λευκόβρυση πίσω στο μπασκετ χθες κ.Μαλούτα.
      (ενας παλιος αθλητής του μπασκετ στη Κοζανη)

      Διαγραφή
  2. Άθλημα για το οποίο δεν ασχολούνται οι Αμερικάνοι δεν νοείται άθλημα αλλά υπαθλημα ,τι απέγιναν οι ενήλικες αθλήτριες του συλλόγου ,τι απέγιναν οι νεάνιδες ,Ας βγει ο πρόεδρος και το ΔΣ σε γενική συνέλευση του συλλόγου να απολογηθούν στον όποιο κόσμο τους στήριξε και φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.