ΕΠΣ Κοζάνης: Μεγάλες επιτυχίες των μικτών μας ομάδων Κ 15 και Κ17 στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων - Γιάννης Αποστόλου: Συγχαρητήρια σε όλους | φωτο


Με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση οι μικτές  της ΕΠΣ Κοζάνης Κ 15 και Κ17
Σίγουρη πρόκριση στην επόμενη φάση  και  αγκαλιά με την πρώτη θέση η Κ 15. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται  και η πρόκριση της Κ 17 ως δεύτερη στον όμιλο.
Μικτές  Κ15 ΕΠΣ Κοζάνης ΕΠΣ Πιερίας 3-2  - Έγινε της ανατροπής 

Έσπασαν καρδιές στο  παιχνίδι της μικτής Κ15  ΕΠΣ Κοζάνης με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πιερίας 

Η Κοζάνη προηγήθηκε 1-0  στο 8' με δυνατό  σουτ  του Καλατσάνα μέσα από την περιοχή ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Κωτίδη.

Η απάντηση της ΕΠΣ Πιερίας ήταν άμεση και με δύο γρήγορα γκολ  του Εμμανουηλίδη στο 11'  και του Στύλου στο 13'  κατάφερε να  γυρίσει τούμπα το ματς σε 1-2.

Οι πιτσιρικάδες όμως του τεχνικού διδύμου Παρασκευά και Τσέπουρα έδειξαν τεράστια αποθέματα αγωνιστικού  πάθους και με αντεπίθεση διαρκείας , αρχικά ισοφάρισαν σε 2-2  στο 32' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κωτίδη ( το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος) και πέτυχαν την ολική ανατροπή στο 49' όταν ο Καλατσάνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κωτίδης από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε στον ουρανό των δικτύων τη μπάλα για το 3-2 ,μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Κ15 ΕΠΣ Κοζάνης (Παρασκευάς Τσέπουρας): Αμανατιάδης, Ζάχος, Μπαλτζής, Βασιλειάδης, Αδαμόπουλος, Τσαραμανίδης, Ανδρεόπουλος,  Καραφουλίδης (80' Παπαδόπουλος) , Κωτίδης, Καλατσάνας (51' Μηλιδώνης) , Κάτανας (76' Σπυριδόπουλος). 


Κ15 ΕΠΣ Πιερίας
(Κραγιόπουλος) : Καρασαββίδης, Τσιάμης, Κυρμανίδης, Μπούσιος, Βαρυτιμίδης (50'Πατσιοδήμος) , Καραφουλίδης, Κατσιμπούρας (57' Κιορτσής) , Εμμανουηλίδης (50' Φυτόπουλος) , Στύλος, Τασιώνας, Καραθάνος (57' Φωτόπουλος).


Διαιτητής: Γεωργίου
Βοηθοί: Τζίμα, Ραβάνογλου ΣΔ Ηπείρου

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η μικτή ΕΠΣ Κοζάνης  Κ17  με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πιερίας.

Αν και λαβωμένη από απουσίες οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές του Νομού Κοζάνης δεν καταλάβαιναν τίποτα Πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους και προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης τα κατάφεραν μια χαρά και επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 2-0 

Το 1-0 σημείωσε στο 34' ο Μίχος μετά από πίεση και λάθος της άμυνας έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε  ψύχραιμα 

Το 2-0 έγινε στο 48' με διαγώνιο δυνατό σουτ του Μεντεκίδη μέσα από την περιοχή.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών ,έκδηλη ήταν η ικανοποίηση όλων  των υπευθύνων της ΕΠΣ Κοζάνης του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών αλλά και των φιλάθλων -  γονέων. 

Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς 



Κ17
 ΕΠΣ Κοζάνης (Παρασκευάς Τσέπουρας) : Σαββίδης, Κικίδης, Βουνοτρυπίδης, Τάτσινας, Δαλαγιώργος, Πατιός, Ραφαηλίδης Σαμαράς (46' Τζέλος), Μεντεκίδης (76' Ταγγίδης), Τζημολάκας (85' Προκόβας), Μίχος (85 Μεντεσίδης).


Κ17 
ΕΠΣ Πιερίας  (Σιδηρόπουλος) : Βασιλειάδης, Σάμπα (57' Μπατσογιάννης), Ανανιάδης, Δράντσιος, Ζίδρος (57' Μπούσιος), Ζούκαν, Πατσιοδήμος (69' Λάμπρου), Χατζαρίδης, Παλαιοόλογλου, Ανυφαντής (69' Πορφυρίδης), Αδαμόπουλος (38' Δημητρίου). 


Διαιτητής
: Γεωργίου
Βοηθοί: Τζίμα, Ραβάνογλου ΣΔ Ηπείρου



Γιάννης Αποστόλου:  Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης  Γιάννης Αποστόλου μετά τις επιτυχίες των Μικτών μας ομάδων  Κ 15 και Κ17 προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις ..

Αυτό που μετράει πάντα σε μία αναμέτρηση δεν είναι η  επιθυμία να νικήσεις και να πετύχεις.

 Όλοι έχουμε τέτοιες επιθυμίες.

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου  και να δουλεύεις σκληρά για να εκπληρώνεις  την επιθυμία σου να πετύχεις.

Θέλω να ευχαριστήσω  το τεχνικό team  και όλους όσους βοηθήσανε  μέχρι σήμερα  για να φτάσουν οι πιτσιρικάδες εδώ που φτάσανε. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

 Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια, με οργάνωση ,δουλειά και χαμηλά τη μπάλα και να είστε σίγουροι πως οι επιτυχίες που είχαμε χρόνια να δούμε δε θα αργήσουν να ξανά έρθουν.

Με εκτίμηση Γιάννης Αποστόλου 







Σχόλια