Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 3-0 | φωτο - βίντεο

 


Σημαντική νίκη με σκορ 3-0  πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης  με αντίπαλο τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας  στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης.

Χατ τρικ σημείωσε ο συνήθης ύποπτος ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού  Χάρης Σακαλής.
Οι δύο ομάδες από τις πιο νεανικές της κατηγορίας έπαιξαν καλό  και ανοιχτό ποδόσφαιρο με δυνατές αλλά καθαρές μονομαχίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και εκμεταλλεύτηκαν τρεις από τις  ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα σε ευκαιρίες που πρώτα  αυτοί δημιούργησαν στις αρχές των δύο ημιχρόνων κι όταν το σκορ ήταν ακόμη  στο 0-0
 
Το φιλμ του αγώνα
 Στο 5' σε καλή θέση μέσα στην περιοχή ο Αργυρόπουλος  θα πλασάρει για να αποκρούσει ο Βαρυτιμίδης.
Στο 12' Σακαλής  στον Γεωργιάδη σουτ, άουτ
Στο 23' σουτ Τζέλου άστοχο
Στο 43' κόρνερ Τζέλου η μπάλα στον Ανδρεόπουλο , που θα επιχειρήσει γυριστό  σουτ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 47' διαγώνιο σουτ Γεωργιάδη , άουτ
Στο 52' φάουλ Στεφανίδη , η μπάλα θα φτάσει στο Σακαλή μέσα στην περιοχή , αυτός θα πιάσει το σουτ , η μπάλα θα κοντράρει σε σώμα και θα περάσει κόρνερ .
Στο 65' μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο όταν ο Αργυρόπουλος , θα βρεθεί μόνος στην περιοχή θα πλασάρει η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο Κακουλαντωνάκης, επάνω από τη γραμμή θα σώσει .
Στο 71' ο Βοριαζίδης από τα δεξιά θα βγάλει δυνατή σέντρα η μπάλα θα βρει χέρι αμυντικού και ο διαιτητής θα δώσει  πέναλτι .
Το πέναλτι θα εκτελέσει ο Σακαλής και θα ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 76' ο Σακαλής με ωραίο και ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή θα γράψει το 2-0.
Το τελικό 3-0 θα σημειώσει με κεφαλιά  πάλι ο Σακαλής στο 81'  ύστερα από ωραία σέντρα του Κακουλαντωνάκη Στ.
 

Μακεδονικός Κοζάνης
(Καραθανάσης) : Βαρυτιμίδης, Βοριαζίδης (80’ Πιλικίδης), Κακουλαντωνάκης Στ, Δούμας, Αντωνόπουλος, Κακουλαντωνάκης Κ., Τζέλος (85’ Χαριτωνίδης), Στεφανίδης (85’ Χατζηγιαννακίδης), Ανδρεόπουλος (60’ Σάλα), Γεωργιάδης, Σακαλής.
 

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας
(Καραμπατζάκης): Καϊσίδης Χαριτίδης, Τσίκας, Λιώντας, Εμμανουήλ (66’ Σαουλίδης), Τσαραμανίδης (46’ Λόφτσαλης), Σαρρής (66’ Παναγιωτίδης), Ξανθόπουλος (66’ Γκόγκος), Δαμιανίδης (46’ Καραφουλίδης), Φυραρίδης, Αργυρόπουλος.
 

Διαιτητής
: Κουτσώνας
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Ζαφείρης
Παρατηρητής: Καλλιανίδης


Σχόλια