Ο Άγγελος Τσάνης από το ΣΔ Κοζάνης σφυρίζει στο Εδεσσαϊκός Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Ο Άγγελος Τσάνης από τον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Κοζάνης  σφυρίζει στο παιχνίδι της  Γ'  εθνικής μεταξύ των ομάδων  Εδεσσαϊκού και Ηρακλή Αμπελοκήπων με βοηθούς τους κ.κ.  Δρουδάκη και Αποστολίδη του ΣΔ Γρεβενών. 

 Ο νεαρός και ανερχόμενος διαιτητής  είναι  21 χρόνων.

Είναι διαιτητής 4ης κατηγορίας και μπήκε πρόσφατα στο πρόγραμμα ταλέντων  της ΕΠΟ  όπου και διακρίθηκε  μεταξύ διαιτητών   της ίδιας κατηγορίας από όλη την Ελλάδα...

Με αφορμή αυτό το πρόγραμμα η ΕΠΟ δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά που διακρίνονται να σφυρίζουν και σε παιχνίδια Γ' Εθνικής. Μ αυτό τον τρόπο  δίνονται  κίνητρα και οι δυνατότητες  σε  νέους διαιτητές να εξελιχθούν,  ανεβαίνοντας κατηγορίες γρήγορα. 

Λόγω μεγάλης έλλειψης διαιτητών με αυτό το πρόγραμμα η ΕΠΟ  θέλει  να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη διαιτησία.


Σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ 2004 ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.