ΑΕΠ Κοζάνης: Σας περιμένουμε στο γήπεδο


 Η προβληματική, από πολλές πλευρές, σεζόν του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, όπου μετέχει η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, πλησιάζει προς το τέλος του.

Το πρόβλημα κοβιντ, οι πολλές αναβολές λόγω καιρικών συνθηκών, η γενικότερη απαξίωση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μόνο εύκολη δεν έχει κάνει την όλη προσπάθεια που καταβάλει το Σωματείο μας.

Σε όλα αυτα ήρθε να προστεθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και μαζί η ενεργειακή κρίση που έχει κάνει τη ζωή των πολιτών ακόμα δυσκολότερη.

Παρ’ όλα αυτά, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ , κάνοντας μια αξιοπρεπή πορεία μέχρι τώρα, ευελπιστεί να τη συνεχίσει και στα εναπομείναντα πια 3 παιχνίδια.

Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους υγιείς φιλαθλους, να φέρουν τις οικογένειες τους στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας αύριο το απόγευμα και να περάσουν ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό αθλητικό δίωρο.

Με μια νεανική ομάδα, όλο ζωή, σε ένα φιλικότατο και αθλητοπρεπές περιβάλλον και όλοι μαζί να μετατρέψουμε ένα αγώνα σε παιχνίδι οπως πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο μας.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το αξιόμαχο συγκρότημα της Λευκίμμης, όπου δυστυχώς στον πρώτο γύρο η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ είχε γνωρίσει την πιο ταπεινωτική της ήττα, μια ήττα που μας έβγαλε απο τη μάχη της πρώτης θέσης.

Καθώς κανένας αγώνας πια δεν είναι εύκολος, η παρουσία και η στήριξη των παιδιών από τους φιλάθλους της περιοχής μας κρίνεται καθωριστική.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00 το απόγευμα.

Σχόλια