ΑΕΠ Κοζάνης: Σε ζωντανη μετάδοση η σημερινή αναμέτρηση

 


Καθώς πολλοί φίλοι της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό αλλά και αγνοί φίλοι του ποδοσφαίρου μας παρακάλεσαν να τους δώσουμε την ευκαιρία να δουν το σημερινό μας αγώνα με την ΑΕ Λευκίμμης, η Διοίκηση του Σωματείου αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

Έτσι, μέσω διαδικτύου, το σημερινό σημαντικό αγώνα θα τον παρακολουθήσουν οι  φίλοι μας που συνεχώς αυξάνονται και δείχνουν ότι υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι φιλάθλων που ψάχνουν το “ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ” ποδόσφαιρο και όχι αυτό των συμβιβασμών και των σκοπιμοτήτων, το οποίο πια απεχθάνονται.

Τον αγώνα μας μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μπαίνοντας από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aepfc.gr στο κανάλι μας στο youtube. ( https://youtu.be/RHFKghhW-2s )

Ταυτόχρονα, η κίνηση αυτή έχει σκοπό να εξασφαλίσει την πλήρη διαφάνεια, καθώς ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, πλησιάζοντας στο τέλος του πρωταθληματος ενώ ο τελευταίος αγώνας μας (παρά τη νίκη μας στην έδρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου), έδειξε οτι πολλοί είναι ακόμα αυτοί που δεν θέλουν τη διαφάνεια.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, από την αρχή της παρουσίας της στις επαγγελματικές κατηγορίες και έως σήμερα, βαδίζει άλλο δρόμο και μάχεται μόνο με τις δικές της, μικρές δυνάμεις.

Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, ότι οι αγώνες πρέπει να παίζονται τίμια στο γήπεδο, με καθαρές διαιτησίες κυρίως και ο καλύτερος να κερδίζει.

Στο ρόστερ της ομάδας μας εχουμε 16χρονα μεγάλα ταλέντα και ο σκοπός μας είναι να τους διδάξουμε ήθος, αξιοπρέπεια και ευ αγωνίζεσθαι, όπως ισχύει στις περισσότερες προηγμένες ποδοσφαιρικά Ευρωπαϊκές Χώρες.

Σχόλια