Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κοζάνης | φωτο

 


Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κοζάνης στα γραφεία της ΕΠΣ Κοζάνης.  Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου (διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός  για το έτος 2022.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες κατά την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα ενόψει Μητρώου και εναρμόνισης καταστατικού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης  κ. Αποστόλου Γιάννης  ζήτησε κατανόηση από τα σωματεία   για το φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα .

Η κακοκαιρία και ο κορονοϊός ήταν δύο μεγάλα εμπόδια φέτος για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων  γι αυτό και συζητήθηκε η περίπτωση το νέο πρωτάθλημα να ξεκινήσει πιο νωρίς για να προλαβαίνονται  παρόμοιες καταστάσεις.

 Υποσχέθηκε επίσης  υποστήριξη στα σωματεία  (κυρίως γραμματειακή) όσον αφορά την διευκόλυνση  τους  στην τακτοποίηση της εναρμόνισης του καταστατικού τους, αλλά και του Μητρώου.

 Θα εξεταστεί τέλος  το ενδεχόμενο σε συνεργασία με το  Σύνδεσμο διαιτητών Κοζάνης  για την περίπτωση  μιας ή δύο   δωρεάν διαιτησίες  στα σωματεία κάθε αγωνιστικής περιόδου.

Σχόλια

  1. ...αυτος δεν ειναι που ηθελε να χτυπησει ποδοσφαιριστη των Σερβιων??? εγινε και γραμματεας? Συγχαρητηρια !!! (οχι ο αλλος ...ειναι προισταμενος) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.