Αναστασία Καραγιαννίδου: Μαντέψτε τι λείπει από τις παρακάτω φωτογραφίες❗️



Σήμερα πηγαίνοντας στην καθιερωμένη προπόνηση των τμημάτων αντικρίσαμε το εξής θέαμα.

Τέρματα βγαλμένα, όλα μας τα πράγματα (μπάλες, κώνοι κτλ ) κρυμμένα και γενικώς ένα άδειο γήπεδο. Για όσους απορήσουν το γήπεδο θα φιλοξενήσει αγώνες τοξοβολίας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανείς δεν μας ενημέρωσε. 

Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της περιοχής μας Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης, με διακρίσεις στις ακαδημίες και η μοναδική ομάδα στην κατηγορία της Α1 αντιμετωπίζεται από τους υπεύθυνους φορείς με απαξίωση. 

Η δικαιολογία τους φυσικά ότι δεν γνώριζαν ότι κάνουμε προπονήσεις εκεί (οι προπονήσεις μας στο γήπεδο ξεκίνησαν Σεπτέμβρη). Μάλλον κύριοι δεν αρκεί που το γήπεδο δεν διαθέτει φύλακα, δεν διαθέτει θέρμανση και φυσικά το καθαρίζουμε μόνοι μας τώρα πλέον δεν θα μας ενημερώνετε και για την ακύρωση των προπονήσεων. 

Φυσικά είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και οι προπονήσεις έγιναν κανονικά παρά τον θόρυβο και τις αντιξοότητες.

Αναστασία Καραγιαννίδου 

προπονήτρια του Εθνικού Κοζάνης 







Σχόλια

  1. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Ή ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ.
    ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ . ΤΕΛΟΣ.
    ΛΑΣΣΑΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα που εσεις οι μπασκετικοι δεν τα βρισκετε να κανετε μια ομαδα της προκοπης θελετε και τετοιο γηπεδο. ΠΛηρωστε το και παρτε το

      Διαγραφή
    2. Μιν απαντασ ανονυμα τασα. μπασκετ>χαντμπολ

      Διαγραφή
  2. Βάλτε τέρματα ποδοσφαίρου και στο κλειστό, τι μπάσκετ και χάντμπολ, μια ζωή στην αφάνεια είναι αυτά τα αθλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που ο χώρος χαραμίζεται για το γυναικείο χάντμπολ. Είκοσι ομάδες όλη η Ελλάδα, φτιάχνεις μια ομάδα και αμέσως είσαι εθνική κατηγορία χαχαχα. Α1 κατηγορία χωρίς συμβόλαια αλλά με ακαδημίες και κοριτσακια.
    5000 κόσμο είχε όταν έπαιξε η εθνική μπάσκετ. Βγήκε τώρα η άλλη να πει ότι δε βλέπει τα τέρματα Χάντμπολ σε μπασκετικό γήπεδο και προβληματιζεται. Γελάνε και οι φανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΓΑΓΛΕ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΝΑ ΜΠΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ BAΛΤΑΔΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΡΚΑ.
    ΔΙΟΣΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.