Final 4 Εφήβων ΕΚΑΣΔΥΜ: Πρωταθλητές για τρίτη συνεχόμενη φορά οι Διόσκουροι Κοζάνης - Οι βραβεύσεις και η φωτογραφία του τελικού | φωτο - βίντεο


Ολοκληρώθηκε ακόμα μια τελική φάση Εφήβων της ΕΚΑΣΔΥΜ, με τις 4 ομάδες που πήραν μέρος να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις. Είδαμε ενδιαφέροντα παιχνίδια με πάθος και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι Διόσκουροι Κοζάνης είναι για τρίτη διαδοχική χρόνια οι πρωταθλητές, κάνοντας το ‘θρι πιτ’, δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί.

Ας δούμε τους καλύτερους του τουρνουά στις κατηγορίες καλύτερη πεντάδα, πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος παίκτης ενώ ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα των αγώνων.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Διόσκουροι Κοζάνης – ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας 53 37

ΑΣ Καστοριάς – ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης 52 – 65

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΠΣ Αρίων Πτολεμαΐδας – ΑΣ Καστοριάς 53 – 61

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Διόσκουροι Κοζάνης – ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης 65 – 57

Η καλύτερη πεντάδα αποτελείται από τους
Γκλιάνα Παναγιώτη – Διόσκουροι Κοζάνης
Κηπουρίδη Ανδρέα – ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης
Αγγελίδη Δημήτρη – ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης
Παπαδημητρίου Ηλία – ΑΣ Καστοριάς
Κοβλακά  Χρήστο – Διόσκουροι Κοζάνης

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχτηκε ο Κοβλακάς Χρήστος των Διόσκουρων Κοζάνης ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κηπουρίδης Ανδρέας του Ηρακλή Κοζάνης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης Ζήσης Μάρας, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Τρύφωνας Δίτσιος, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης, ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Τούφας, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Δημητρίου Χάρης Πεχλιβανίδης  καθώς και τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Βίκτωρας Χαριζόπουλος, Μίλτος Ζορμπάς και Γιάννης Γκοβεδάρος.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:47
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:15
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:49
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:16

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

πηγή: maksports.gr

Σχόλια