ΣΕΑ Κοζάνης: Μια όμορφη εκδήλωση στο Πρωτοχώρι!


Με την ευκαιρία των πασχαλινών διακοπών, μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε μια διαφορετική και πολύ όμορφη δράση στο Πρωτοχώρι. Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού ενέταξε στις όμορφες εκδηλώσεις του τη γνωριμία με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. 

Έτσι τη Μ. Τετάρτη από τις 11.00΄π.μ. έως τις 2.00΄μ.μ. ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ με τρία τραπέζια και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, φιλοξενήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού. Η έμπειρη αθλήτριά μας Παυλίδου Ελένη, ο αθλητής μας Ζιώγας Σταύρος και τέσσερεις ακόμη μικρότεροι αθλητές-τριες μας, ανέλαβαν να επιδείξουν τα μυστικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και να παίξουν με τα δεκάδες παιδάκια που προσήλθαν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στην εκδήλωση. Προσφέρθηκαν νόστιμα κεράσματα της κ. Στέλλας Χατζημιχάλη και διανεμήθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια που εκτυπώθηκαν από τον κ. Ντίνα Νικόλαο.

Οφείλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον εμπνευστή και υπεύθυνο της εκδήλωσης, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας κ. Πογιατζή Νίκο, τον κ. Ζιώγα Κων/νο, μέλος του Δ.Σ., για όλη την οργάνωση, την επίβλεψη και τη φωτογραφική κάλυψη, την ακούραστη πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Πρωτοχωρίου κ. Έφη Κατσόγιαννου – Τριανταφύλου και τον κ. Κώστα Κυριακίδη για τη μεταφορά του αθλητικού υλικού.  

Τέτοιες εκδηλώσεις προβάλλουν το πάντα επίκαιρο ενοποιό και ειρηνοποιό μήνυμα του αθλητισμού που τόσο μεγάλη ανάγκη το έχουν τα παιδιά μας, ιδιαίτερα τούτες τις γιορτινές μέρες. Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους.

Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης 









Σχόλια