Αναγέννηση Εράτυρας: Αγώνας αντάξιος των προσδοκιών...Διαιτησία "προκλητική" και κατώτερη των περιστάσεων...

Αγώνας αντάξιος των προσδοκιών...Διαιτησία "προκλητική" και κατώτερη των περιστάσεων...

Σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι,  με πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο πλευρές, όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν, η ομάδα της Α.Ε. Καισαρείας τελικά γεύτηκε τη χαρά της νίκης και πήρε πολύτιμο τρίποντο για την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

Η Αναγέννηση Εράτυρας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα έχοντας δύο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ μέχρι το 5' λεπτό της αναμέτρησης, όταν σε εκείνο το σημείο ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Τσιουκρας Γιάννης δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα και διεκομίσθει στο νοσοκομείο για διάγνωση της κατάστασης του. Να σημειώσουμε ότι στην συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής έδωσε πλεονέκτημα, με την Εράτυρα να χάνει τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ του Πάνου Μπούρτζου αλλά μετά "ξέχασε" μάλλον τις κάρτες στα αποδυτήρια, όπως το ίδιο έπραξε και σε τουλάχιστον ακόμη 4 σκληρά μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο όταν σε ένα από αυτά επίσης τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας Βικιάρης Μιχάλης ο οποίος αντικαταστήθηκε στο ημίχρονο.

Η διακοπή του παιχνιδιού για λίγα λεπτά και ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή φάνηκε ότι επηρέασε την ομάδα του Βικιάρη καθώς η φιλοξενούμε ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι και έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού για τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με πολύ ωραίο γκολ του Μαυρόπουλου στο 46' κατάφερε να πάει στην ανάπαυλα με το υπέρ της 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 55' με πλασέ του 17χρονου Ματέος Ντεμάι. 

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι "άνοιξε" με την Εράτυρα να πιέζει για δεύτερο γκολ, μέχρι που ο "άρχων" της αναμέτρησης ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς στο 70' λεπτο υπέδειξε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μήλιου Κώστα, κάτι που μόνο ο ίδιος "είδε" καθώς δεν υπάρχει καμία επαφή με τον επιθετικό της φιλοξενούμενης ομάδας και ενώ ο διαιτητής  βρισκόταν πολύ κοντά στην φάση, ενώ ο πρώτος βοηθός παρίστανε τον παρατηρητή.

Από την άσπρη βούλα ευστόχησε ο Τρομπουκης δίνοντας το προβάδισμα εκ νέου στην Α.Ε. Καισαρείας.

Στο επόμενο λεπτό σπουδαία ευκαιρία για την Εράτυρα να ισοφαρίσει με τον Γιάννη Ηλία , όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας επενέβει σωτήρια. 

Η Α.Ε. Καισαρειάς είχε ακόμη τρεις μεγάλες ευκαιρίες μετά το 1-2 ώστε να πετύχει κι άλλο τέρμα και να διευρύνει το σκορ του αγώνα.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα να πανηγυρίζει για τη νίκη και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α' κατηγορία, σε αντίθεση με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ η οποία παρέμεινε στους 13 βαθμούς και χρειάζεται νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια ώστε να ελπίζει στην άνοδο.

Θερμά συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα της Α.Ε. ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ για τη νίκη στον σημερινό αγώνα και ευχόμαστε κάθε επίτευξη των στόχων τους.

Σε καμία περίπτωση δεν θίγουμε το αγωνιστικό κομμάτι και τη νίκη της Καισαρειάς, καθώς όπως προαναφέρθηκε έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΑΤΥΡΑΣ ουδέποτε μέχρι σήμερα εξέφρασε παράπονο για διαιτησία και πάντα ως Διοικητικό Συμβούλιο προσπαθούμε να είμαστε συμπαραστάτες της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, δείχνοντας κατανόηση και κάνοντας υπομονή στη διαχείριση καταστάσεων από το νέο άλλα "άπειρο" Δ.Σ. ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. 

Η υπομονή όμως κάποια στιγμή εξαντλείται...

Υ.Γ. 1 Διαιτησία από την "ακριτική" Φλώρινα στην Εράτυρα Βοΐου για αγώνα Β' Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος πρώτη φορά συναντήσαμε.

Υ.Γ. 2 Περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Τσιούκρα και ταχεία ανάρρωση από τον τραυματισμό του.

Αναγέννηση Εράτυρας 

Σχόλια